Rigtig mange glæder sig til at FarSØ festen er tilbage

FARSØ: Der er ingen tvivl om, at man efter to års coronaaflysning, i Farsø og omegn glæder sig til at FarSØ festen igen finder sted i uge 33 i Farsø Søanlæg. 

Grisefestbilletter udsolgt på 9 timer
De to års afsavn – kom i den grad til udtryk i dag mandag, hvor samtlige billetter til grisefesten blev revet væk på kun 9 timer.

-Det er helt vildt. Det har vi ligegodt ikke prøvet før, siger formand for FarSØ festen Palle Bro Kristensen, mandag aften, hvor byfesten er på plads med tombolavognen i forbindelse med Hot Sommer i Farsø midtby.

-Det fortæller lidt om hvor meget festen har været savnet, lyder det videre fra Palle Bro Kristensen, der lige nu forhører sig hos festens VIP-sponsorer om de gør brug af alle deres billetter, for ellers vil de blive udbudt til salg.     

-Men hvor mange billetter der kommer ud af det, har jeg ingen anelse om, for sponsorerne vil naturligvis også til fest.

Selvom Grisefesten er FarSØ festens ubetingede mest populære programpunkt med over 500 festglade i teltet, så byder FarSØ festen også på meget andet.

Find byfestprogrammet i din postkasse
Derfor bliver byfestprogrammet lige nu omdelt i postkasserne, så alle er informeret om festens programpunkter og de mange virksomheder som bakker op om festen.

Og der er virkelig stor lokal opbakning. Byfestprogrammet er på 48 sider. Det har aldrig været større.

-Der skal derfor og lyde en stor tak for den modtagelse og opbakning vi har mødt, når vi i byfestkomiteen har været ude at tegne sponsorater, siger Palle Bro Kristensen.   

Byfestprogrammet omdeles i Farsø by og Fandrup af nogle af klubberne bag FarSØ Festen, men også af byfestens nabo i Søanlægget, DDS Spejderne, giver en hånd med og får en skilling for det.   

Det er således børn og voksne fra FUIK, Farsø HK og DDS Spejderne der har været – eller på vej rundt i denne uge med byfesthæfterne i postkasserne.

Resten af postnummer 9640 modtager hæftet onsdag/torsdag i denne uge sammen med Farsø Avis.         

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: