Rema lukker slagterafdeling

FARSØ: I forbindelsen med udbygningen af Farsø Rådhuscenter, vil Rema 1000 benytte lejligheden til at udvide og modernisere butikken.

Rema 1000’ slagterafdeling ophører med udgangen af august måned. Det bliver dermed et farvel til Slagter Dennis i butikken, men han vil fortsat levere enkelte hjemmelavede varer til Rema fra sin egen slagterbutik i Nørregade, som han netop har købt af Slagter Tejlgaard. Her siger Slagter Dennis og købmand Leo Thomsen tak for et godt samarbejde.

Det kommer dog ikke til at omfatte slagterafdelingen, oplyser købmand Leo Thomsen, som vil indlemme slagterafdelingen i butiksarealet.

– Rema har i forvejen et stort sortiment af færdigpakkede ferskvarer i kød, så derfor besluttede jeg for nogle måneder siden at lade den selvstændige slagterafdeling ophøre, og i stedet få plads til nogle flere kølemontre.   

Slagterafdelingen ophører den 29. august, men vil fortsat føre enkelte hjemmelavede varer fra butikkens slagter siden 1995, nemlig Slagter Dennis, der fra den 3. september rykker sin forretning fra Rema til Slagter Tejlgaard, som han har overtaget.

– Heldigvis har jeg kunnet lavet en god aftale med Slagter Dennis om fortsat at stå for den varme, hjemmelavede leverpostej, spegepølse, sylten til jul m.v., som kunderne er vant til skal i indkøbskurven, fortæller Leo Thomsen.

Selv moderniseringen af Remas butiksareal vil finde sted i begyndelsen af det nye år, og vil betyde en større omrokering i butikken, et større areal til frugt og grønt samt ferskvarer ligesom kasselinjen vil blive rykket. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: