Rejsegilde på ”Strandhuset”

STRANDBY: Efter vinterens indtog og alt for meget sne på byggepladsen, er byggeriet nu endelig så fremskredent, at der i sidste uge kunne afholdes rejsegilde på ”Strandhuset”. Strandby skole og LBO markerede dagen med kunst -fernisering på skolen efterfulgt af røde pølser og sodavand til alle.

Eleverne på skolen havde desuden i de 3 dage op til Kristi-himmelfarts ferien arbejdet sammen med 2 rigtige kunstnere og lavede flere flotte malerier. Alle med temaet vand og fjord.

Temaet passede godt med afslutningen på ugen, nemlig rejsegilde ved den nye børnehave afdeling, Strandhuset! Derfor var forældre og andre interesserede inviteret til fernisering og rejsegilde, der blev fejret efter alle kunstens regler.

Alle kunne nyde de flotte malerier på skolen og få en snak med deres barn om den specielle malerteknik der er brugt på malerierne. Bygherre for byggeprojektet, Peter Stavn fra Vesthimmerlands kommune bød velkommen og sagde tak til håndværkerne for godt arbejde og råbte i fællesskab med alle børnene hurra for det nye hus.

Derefter skulle der efter en himmerlandsk tradition kastes med sten. Som alternativ fik alle børn en tennis bold og muligheden for at ramme den røde sodavand der var hængt op. Det varede da heller ikke længe før end vandet flød og med det, et håb om held og lykke til resten af byggeriet.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: