Real Mæglere har købt De Aktive Mæglere

FARSØ: Sparekassen Farsø og Realmæglerne i Farsø v/ advokat Kirsten Moesgaard har indgået en aftale om, at Realmæglerne Farsø køber Sparekassen Farsøs datterselskab – De Aktive Mæglere.

Sparekassedirektør Mogens Jensen og Ejendomsmægler Rasmus Moesgaard giver håndslag på en god handel og et godt samarbejde.

Overtagelsen får virkning fra den 15. november 2010.

– Aftalen er indgået for at udbygge et stærkt koncept for ejendomsformidling i lokalområdet og tilbyde de mange sælgere og købere det bedste tilbud på salg af fast ejendom med en kompetent rådgivning og god service med vægt på lokale medarbejdere med et stærkt lokalkendskab, siger direktør Mogens Jensen fra sparekassen og ejendomsmægler Rasmus Moesgaard.

– Vi har været glade for vores datterselskab ”De Aktive Mæglere”, der blev dannet i 1999, siger sparekassedirektør Mogens Jensen. Der har været et godt samarbejde og en værdifuld synergi mellem mæglerne og sparekassen. Vi må dog erkende, at der er behov for at samle kræfterne om at sikre et større og stærkere lokalt ejendomscenter. I den forbindelse er det fremadrettet ikke afgørende for sparekassen at eje et mæglerfirma. Det vigtigste er at sikre et godt tilbud og et attraktivt samarbejde til gavn for de mange sælgere og købere. Sammen har vi en vigtig opgave i at markedsføre vores område, så vi tiltrækker nye tilflyttere og købere til helårshuse, landejendomme og de mange fritidshuse, vi har i vores lokalområde.

For Realmæglerne i Farsø er købet af De Aktive Mæglere en positiv mulighed for at opbygge en stærk enhed, der indtil nu har været en god kombination af advokatvirksomhed og formidling af ejendomme, siger Rasmus Moesgaard, der bliver den daglige leder af Realmæglerne i Farsø. Vi vil fortsat have placering i Farsø Rådhuscenter, der bliver det synlige udgangspunkt for ejendomsmæglerbutikken, mens advokatvirksomheden fortsætter i de nuværende nyrenoverede lokaler.  Vi vil nu kombinere det bedste fra de to butikker, så vi kan yde den bedste service for købere og sælgere i Vesthimmerland, siger Rasmus Moesgaard.

Ud over statsautoriseret ejendomsmægler Rasmus Moesgaard, kommer Realmæglerne Farsø til at bestå af ejendomsmæglerassistent Morten Høgh og sagsbehandler Anne Kristiansen, der begge kommer fra De Aktive Mæglere.

Rasmus Moesgaard oplyser afslutningsvis, at De Aktive Mægleres afdeling i Hornum ikke indgår i handlen og vil blive lukket ned. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: