Rådhuscenter fejrer udsat fødselsdag

FARSØ: Hvert år gør Farsø Rådhuscenter meget ud af at fejre sin fødselsdag. Det er faktisk et af årets højdepunkter – og som bekendt springer man ikke sin fødselsdag over.  Og sådan bliver det heller ikke i år!.

Sidste år nåede indkøbscentret lige at fejre fødselsdagen inden at Danmark blev corona nedlukket.  I år, nærmere bestemt i starten af marts var størstedelen af rådhuscentrets butikker tvangslukkede, og derfor kunne der naturligvis ikke fejres fødselsdag på det tidspunkt – selvom det ville have været et glædeligt lyspunkt midt i en dyster coronatid.

Men nu er tiden en anden, og siden midten af april og sommeren igennem har man kunnet handle i butikkerne igen. Den 14. august blev afstandskravene og dermed max. antallet i butikkerne ophævet og den 1. september ophæves de sidste restriktioner på centertorvet.

Dermed er Farsø Rådhuscenter tilbage ved normalen igen – og så skal den udsatte fødselsdag naturligvis gennemføres. Derfor fejres der 32,5 års fødselsdag fra den 2. til 4. september. Den 2. september sågar med åbent i butikkerne til kl.21.00, så alle kan benytte sig af de gode fødselsdagstilbud som butikkerne disker op med.

Ud over fødselsdagstilbud i butikkerne, så vil der også være konkurrencer, hvor der kan vindes gavekort og gaver. Derudover vil der også være en torvedag og underholdning for børnene.  Det kan der læses meget mere om i fødselsdagsavisen fra Farsø Rådhuscenter der udsendes til samtlige husstande i Vesthimmerland i næste uge.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: