Rådhuscenteret fejrer fødselsdag i de kommende dage

FARSØ: Torsdag, fredag, lørdag og søndag er der masser af gode tilbud i Farsø Rådhuscenter, i anledning af centrets 34 års fødselsdag.

Fødselsdagsavis ilagt denne avis
Og for at det ikke skal forbigå nogen, er der i dag er udsendt en fødselsdagsavis til samtlige husstande i Vesthimmerland, og som er ilagt denne avis.

Avisen indeholder en hel gavepakke af særlige fødselsdagstilbud fra Centrets butikker og en række af Farsøs øvrige butikker. Hertil kommer aktiviteter og konkurrencer på Centertorvet og i butikkerne.

Torsdag, fredag, lørdag og søndag inviterer Farsø Rådhuscenter til 34 års fødselsdag med masser af gode tilbud fra butikkerne.

Særlige fødselsdagstilbud
En stor del af butikkerne har valgt at fejre 34 års fødselsdagen med særlige hjemkøbte varer til fødselsdagen eller de aktuelle forårsvarer. Herudover er der ”Super gode søndagstilbud”, som det er værd at holde øje med – der er mange penge at spare!.  

Skrab og Vind gavekort
Fødselsdagen byder fredag på en nyhed fra Farsø Rådhuscenters side, nemlig skrabelodder. Et skrabelod får man udleveret for hver gang man handler for over 300 kr. i en centerbutik, fredag. Så er det med at begive sig til Centertorvet med sin bon, og skrab sig til gavekort til butikkerne eller en flaske Farsø Vin. Skrabelodderne udløser fredag i alt gevinster for kr. 12.900.    

Søndag er det børnenes tur til at vinde. Her er det en bon på kr. 200,- der udløser retten til at dreje på lykkehjulet på centertorvet. Her er der for kr. 4.200 i gevinstpuljen til gavekort og Bland-Selv slik. 

Tallet ”34” går igen
Lørdag bliver det ekstra festligt. Her trækker Kimbrergarden gennem centergangene og der vil blive sat ekstra fokus på tallet ”34”. Der sælges nemlig 134 othellolagkager til kr. 34,- pr. stk. og 134 blomsterbundter til kr. 34,- pr. bundt.  Men andre ord er der al mulig grund til at slå et sving – eller flere, omkring Farsø Rådhuscenter i de kommende dage. 

LÆS FØDSELSDAGSAVISEN HER

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: