Publikum svigtede søkoncert

FARSØ: Alle betingelser var opfyldt, en kanongod koncert, afholdt i kanongodt sommervejr, men alligevel blev dette års søkoncert svigtet af publikum.

LarsLilholt imponerede igen Farsø.

Publikum jubler.

Copenhagen Drummers leverede et fantastisk show.

BurhanG smelter pigehjerter.

Sådan gør Anders Jørn Skriver fra FUIKs Venner det kort op for fredagens søkoncert i Farsø søanlæg.

Et sted mellem 1.300 og 1.400 koncertgæster løste billet til koncertbegivenheden, hvilket ganske enkelt er for lidt til at få koncerten til at hænge sammen. Minimum 1.600 koncertgængere skal der til for at få koncerten til at gå i nul, d.v.s. så er alle udgifter til kunstnere, scene og grej på pladsen betalt.

FUIK’s Venner regner med at gå ud med et underskud på koncerten i en størrelsesorden på kr. 50.000. Det er især ærgerligt, når venneforeningen netop har til formål at bidrage med aktiviteter, der gerne skal give et økonomisk afkast til ungdomsarbejdet i lokale FUIK.                   

FUIK’s Venner ser derfor ikke for optimistisk på det at afholde koncerter i fremtiden.

– Der skal i hvert fald et knaldgodt tilbud til, for at få os til at sige ja igen, siger Anders Jørn Skriver.

Koncertarrangører er i den situation, at der er mange om buddet, hvilket får priserne på kunstnerne til at stige, ligesom scenen er meget dyr. Uanset om der kommer mange eller få koncertgæster skal disse udgifter betales.                

Anders Jørn Skriver vil dog gerne rose de lokale virksomheder som gjorde sit til at få personalet af sted til koncerten.

En kæmpe koncertoplevelse – trods alt
Heldigvis skal ikke alt sættes i et negativt lys, for de godt 1.400 koncertgæster der mødte frem i søanlægget fredag aften, fik en kæmpe koncertoplevelse, leveret af nogle af de mest professionelle kunstnere for tiden.          

Mens BurhanG smeltede pigehjerter, så leverede Lars Lilholt Band og Copenhagen Drummers en fantastisk koncert sammen med et effektfuldt sceneshow, der blev mere og mere betagende som mørket faldt på.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: