test

Promovering af foreninger på video

FARSØ: Foreningen Sundhed, Trivsel og Læring har netop søgt Fonden for Sparekassen Farsø midler til indkøb af foto og videoudstyr, som kan bruges til at promovere de lokale foreninger og aktiviteter i fremtiden.

Det er Mads Nyrup Nielsen fra Dronning Ingrid Hallerne, der får opgaven med at filme og klippe videoerne sammen til små videosekvenser. Det er primært foreningerne med tilhørsforhold til Dronning Ingrid Hallerne der får tilbuddet.

Mads Nyrup Nielsen har tidligere lavet lignende videosekvenser i DGI regi for sportsforeninger i Nordjylland.

Han forestiller sig, at der laves promoveringsvideoer for nye holdtilbud i foreningerne. Et eksempel kunne være jumping fitness, nævner Mads Nyrup, men det kan også være trænerguides til eksempel håndbold og fodbold.

Formålet med videoerne er både at promovere de lokale foreninger og deres aktiviteter, men også de faciliteter som Farsø kan byde på med Dronning Ingrid Hallerne.

Videosekvenserne kan foreningerne bruge på deres hjemmesider og tilknyttede sociale medier.

Selvom foto- og videoudstyret allerede er indkøbt, træder tilbuddet dog først i kraft fra det nye år, hvor Mads Nyrup Nielsen, vil tage kontakt til de foreninger i tilknytning til Dronning Ingrid Hallerne, der allerede har vist interesse for at få lavet en video.  

/cf       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: