Pris til Palliativt Afsnit på Farsø Sygehus

VESTHIMMERLAND: Radikale Venstre Vesthimmerland har en tradition med at uddele ”Den Radikale Pris” ved deres årlige generalforsamling.

Prisen går til mennesker som har gjort en særlig indsats i Vesthimmerlands Kommune.

Ved dette års generalforsamling den 10. maj 2021 gik prisen til medarbejderne på Palliativt Afsnit på Farsø Sygehus (Afsnit for Lindrende Behandling), som anerkendelse for den fantastiske indsats og den tilgang de har til patienter og pårørende i forbindelse med uhelbredelig sygdom.

Afsnitsledende sygeplejerske Troels Bjørn modtog prisen og holdt oplæg om palliation.

-Radikale Venstre mener, at alle borgere skal have mulighed for at dø i trygge omgivelser. Når smertelindring er det eneste der er tilbage, så skal sundhedsvæsenet have forskellige varer på hylden, så borgeren kan vælge, om den sidste del af livet skal leves i eget hjem, med lindrende behandling, -eller om det er mere trygt for patienten at være på sygehuset.

At vi har så velfungerende et palliativt afsnit i Vesthimmerland gør os stolte, og vi ønsker, at jeres tilgang og indsats bliver kendt og udbredt til hele landet, siger Gitte Lopdrup, Regionsrådsmedlem og spidskandidat til Kommunal- og Regionsrådsvalget i november.

Hun stod også for overrækkelsen af prisen til det Palliative Afsnit på Farsø Sygehus

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: