Politirapporten

Fra mandag 18. september til søndag 24. september 2023

MANDAG:
Kvinde stak af efter færdselsuheld i Ranum
RANUM: En 22-årig kvinde fra Farsø var ved 01-tiden natten til fredag impliceret i et mindre færdselsuheld med ringe skade i Nørregade i Ranum. Kvinden kørte i bil og ramte en anden bil ført af en 50-årig kvinde fra Ranum. Den 22-årige forsvandt dog fra stedet uden at give sig til kende. Politiet fandt dog frem til hende bag den lokale brugs, og hun er nu sigtet i sagen. 

Påkørt lysregulering
VESTHIMMERLAND: Fredag aften 15 sept, påkørte en 51-årig bilist en lysregulering i Vesthimmerlands Kommune; dét i en sådan grad, at både stolpen og bilen fik skader. En patrulje ankom til stedet og kunne konstatere at bilisten havde indtaget alkohol i et sådant omfang, at hans promille var over det tilladte.

Ild i lade
VESTERIS: Kort efter middag modtog Nordjyllands Beredskab en alarm om brand i en gårdbygning på Vogterhusvej.  Der var gået ild i en lade da man var i færd med at fjerne halm. Ladens ene side blev skadet og der var meget røgudvikling fra branden.  Ingen kom til skade ved branden.   

Adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Løgstørvej 14B, 9600 Aars, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening er: Mandag og Tirsdag kl. 12.00-15.00, onsdag lukket, torsdag 11.00-17.00 og fredag kl. 09.00- 12.00. Lørdag, søndag og helligdage lukket.  

Nærstationen kan bl.a. hjælpe med: Anmelde en sag, Status på din sag, Indlevering af mindre hittegods, Vejledning og rådgivning om forebyggelse af bl.a. indbrud, Information om tilbud til ofre, pårørende, vidner o.a.

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: