test

Politirapporten

Fra mandag 3. juni til søndag 9. juni 2024

.
ONSDAG:
Værktøj stjålet fra skur
BJØRNSTRUP: I tidsrummet mellem mandag og onsdag blev der begået indbrud i et skur  på Bjørnstrupvej. Skuret blev brudt op med et koben og herfra blev der stjålet en del elværktøj bl.a. en boremaskine, stiksav og rundsav – alle af mærket Makita.  Der blev også stjålet en Texas plæneklipper.

Falsk formand anmoder om penge til Luxembourg
ERTEBØLLE: Ved 15-tiden modtog Politiet en anmeldelse om forsøg på bedrageri i Ertebølle. En kasserer i en lokal forening modtog en mail, som skulle se ud til at være fra foreningens formand. I mailen blev kasseren bedt om at overføre 3.450 kroner til en bank i Luxembourg. Kassereren var dog tilpas skeptisk til at udlade at imødekomme ordren og anmeldte i stedet sagen til politiet.

TORSDAG:
Indbrud i landejendom
FANDRUP: Torsdag eftermiddag opdagede en ejer af en ejendom på Skelvejen, at der havde været indbrud. Ejendommen er under renoverering og der var stjålet en vaskemaskine og forskelligt værktøj. Tyvene var kommet ind via en terrassedør eller et vindue.

Nærstation Vesthimmerland har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider: 

Løgstørvej 14B, 9600 Aars, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening er: Mandag og Tirsdag kl. 12.00-15.00, onsdag lukket, torsdag 11.00-17.00 og fredag kl. 09.00- 12.00. Lørdag, søndag og helligdage lukket. 

Nærstationen kan bl.a. hjælpe med: Anmelde en sag, Status på din sag, Indlevering af mindre hittegods, Vejledning og rådgivning om forebyggelse af bl.a. indbrud, Information om tilbud til ofre, pårørende, vidner o.a.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: