test

Pokalhøst for 2 lokale hundeførere i DCH

VESTHIMMERLAND: I lørdags afholdte DcH Vesthimmerland en landsdækkende konkurrence i lydighed, spor og eftersøgning i klasserne C, B, A og E.

Her ses Ove Jensen fra Farsø sammen med sin sorte labrador Nicki, som blev vindere af B-klassen

Konkurrencen foregik på klubbens arealer på Plantagevej, og 66 hundeførere deltog i konkurrencen. DcH Vesthimmerland havde til dagen truffet aftale med Sparekassen Farsø, som sponserede pokaler til 1. pladsen i de fire klasser, samt K9-Shoppen, som sponserede præmier til de 3 bedst placerede i hver klasse.

Konkurrencen blev afviklet i et køligt men tørt forårsvejr, og for 2 af klubbens egne hundeførere var det en god konkurrencedag. Ove Jensen fra Farsø og labradoren Nicki blev vindere af B-klassen med 175,6 point ud af 200 mulige, mens Martin Abildgaard fra Haubro og schæferen Tiki besatte 2. pladsen i B-klassen med 172 point. Både Ove Jensen og Martin Abildgaard har med dette resultat opnået de 2 nødvendige oprykninger, for at kunne starte i A-klassen fra konkurrenceåret 2013.

DcH Vesthimmerland er godt tilfredse med afviklingen af konkurrencen, samt de lokale hundeføreres resultater, som lover godt for den nystartede konkurrencesæson.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: