Pigehold fra Farsø skole vil i finalen i skolefodbold

FARSØ: Aldrig er Farsø skole kommet så langt i Ekstra Bladets skolefodbold turnering – og vejen mod en finale i Parken er ikke slut endnu.

De seneste 6 år har Farsø skole stillet op med et drenge eller pigehold til Ekstra Bladets skolefodbold, som har deltagelse af rigtig mange skoler landet over.

 

Pigeholdet som har spillere fra 7., 8. og 9. årgang på Farsø skole har nu spillet sig frem til kvartfinalen i turneringen. Og netop denne kamp skal spilles på hjemmebane på Farsø Stadion den 10. april i deres nye fine spilledragter, som Farsø skole har bekostet.  

 

Modstanderen er Agerbæk skole og spilles som 2×30 minutter fra kl. 11.00, hvor minimum kammeraterne fra Farsø skole vil stå på sidelinjen for at heppe Farsø pigerne til sejr.   

– Det er et helt fantastisk hold med piger der til dagligt spiller aktivt i FUIK, på Farsø/Aars talenthold i Viborg og i Gug. De er meget ambitiøse, kender hinanden på banen, og jeg ved at de vil gøre alt for at komme i finalen, siger pigernes træner Tanja Solberg, der er idrætslærer på Farsø skole, og meget stolt af pigernes indsats.

 

I det hele taget står den første skoledag efter påskeferien på fodbold. Mellemtrinet afholder deres egen lille fodboldturnering. Også overbygningen har fokus på forskellige aspekter af fodbold.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: