test

Påskebal genopstår i Farsø

FARSØ: Det er efterhånden nogle år siden at traditionen med påskebal på Hotel Farsø stoppede, til manges store ærgrelse. Sådan er det også gået mange andre festlige arrangementer i Farsøs natteliv.

Lars Lilholt Band og Copenhagen Drummers samt Burhan G er på plakten til dette års Søkoncert i Farsø Søanlæg, som finder sted fredag den 25. maj.

Mission: nattelivet i Farsø genoplives
– Det har ærgret os længe, at der intet natteliv er i Farsø, ud over Tordenkalven og Cafe 14. 

Sådan lyder det fra Jesper Sander, Jan Thorup, Thor Bak og Brian Thorup, der har besluttet sig for at gøre noget ved det.

Som mange sikkert vil vide, stod de fire Farsø drenge i midten af halvfemserne bag Cafe Crazy – Farsøs IN sted på det tidspunkt. Det blev til tre succesfulde år, inden drengene besluttede sig for at høste succesen, og sælge konceptet videre til nye indehavere.   

Vi har besluttet os for at supplere de musikarrangementer, der trods alt har holdt ved i byen, såsom søkoncerten, byfesten, halkoncerten og 2. og 5. juledagsballerne, med et par ekstra fede og lidt ”crazy” fester hen over året, lyder det fra de fire Crazy drenge, der ganske vist alle i dag er familiefædre omkring de 40 år, men det holder dem ikke tilbage af den grund.   

Cafe Crazy drengene står bag
Fest drengenes nye navn er Crazy Tunes og de har besluttet sig for at lave nogle fede og lidt "crazy" fester i løbet af året. Den første løber af stablen skærtorsdag på Hotel Farsø, som også er helt med på at genoplive det hedengangne natteliv i Farsø.

Hotel Farsø var hurtig til at gribe vores initiativ, og sammen har vi lagt grundstenen til den første fest, ud af forhåbentlig flere, siger Brian Thorup.

Der er lagt op til 90’er fest
Dermed er der lagt op til en mega 90’er påskefest på Hotel Farsø, skærtorsdag.  

– Der er således dømt uhæmmet gang i den på dansegulvet og maksimal 90’er-nostalgi, når der bliver fyret op under udødelige festklassikere som ”Bailando”, ”What is love”, ”Coco Jambo”, ”Barbie Girl”, ”Cotton Eye Joe”, ”Macarena”, og en lang perlerække af andre klassiske hits!, lyder det videre fra Brian Thorup.

Påskefesten vil nemlig få selskab af partypandet ”So 90’s”, som vil bringe festglade med på en rejse tilbage til den fantastiske tid før finanskrise og terrorfrygt – dengang livet handlede om at danse på diskoteker til den lyse morgen.

Med andre ord kan vi sige ”It’s all Crazy – the magic is back”, slutter Brian Thorup, der håber alle vil tage kærkomment imod det nye initiativ, der gerne skal bidrage til mere fest og glade dage for unge og voksne i løbet af året i Farsø.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: