Palmerne er på plads igen i Hvalpsund

HVALPSUND: De seneste to vintre har ikke just budt på temperaturer for tropiske palmer. Og det har palmerne fået at mærke på trods af vinterhi. For frosten bed sig fast og løsnede først sit greb igen, da det var for sent.

Palmerne sættes på plads.

Wupti!. Hvalpsund har atter sin palmestrand.

Hvalpsund Borgerforening har derfor måttet investere i fire nye palmer. Indkøbet af de nye palmer er blevet til ved salg af Peter Larsen Kaffe i Dagli Brugsen i Hvalpsund. En check på kr. 5.000,- fra kaffesalget, blev derfor overrakt Borgerforeningen i forbindelse med Hvalpsund By Night den 19. maj.   

Siden har Borgerforeningen stået for indkøbet af palmerne og i fredags ankom de til Hvalpsund Strand for at blive sat i strandsandet.  

De fire palmer, som er nedsat baljer, vil til efteråret blive taget op igen for at komme i hi på Vitskøl Kloster, hvor de vil blive passet og plejet i krydderhavens opvarmede drivhuse 

Bag palmestranden står som sagt Hvalpsund Borgerforening, og ud over at tage sig flot og utraditionelt ud på stranden, er de også blevet lidt af et vartegn for den populære badestand ved færgehavnen i Hvalpsund.         

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: