På julemarkeds rundtur

FARSØ: I weekenden kom det store ryk af julemarkeder, hvor især Hvalpsund og Farsø området var rigt repræsenteret. På Farsø Avis’ julemarkedsrunde, var det tydeligt at se, at markederne kunne byde på alt hvad et julehjerte begærer, med hensyn til dekorationer, pynt og gaver.

Julemarked i Galleri 14

Gammeldaws Jul på torvet i Hvalpsund

Åben værksted på Kongshøjgaard

Det unikke julemarked
FARSØ: For første gang stod Galleri 14 bag deres eget julemarked. I høj grad unikke ting, som passede meget godt til unikakunsten på galleriets vægge, var der at finde på dette julemarked med 30 boder fordelt på tre etager og rigtig mange besøgende. Galleriets formand Laila Eskedal var meget tilfreds med premieren på Galleri 14’ julemarked, som helt bestemt vil få en opfølger næste år med endnu flere unikke juleting. 

Håndlavede julegaver
HVALPSUND: Har man problemer med at finde gaven til hende eller ham der har alt, var der god mulighed for at finde den hos Kongshøjgård, der i søndags havde åbent hus i tekstilværkstedet. Her kunne man kigge skolens elever over skulderen i færd med at fremstille deres håndlavede og meget flotte selvdesignede, tørklæder, kapper, huer, tasker, brødposer, bakker og meget mere, som der altså kun findes et eksemplar af i det særlige design.

Gammeldaws julemarked
HVALPSUND: Et ægte julemarked, skal da foregå udendørs vil mange sikkert sige. Sådan var det også i Hvalpsund i søndags – i hvert fald til dels. For i Hvalpsund var byens torv fyldt med lokale boder og ægte hygge som hører sig et julemarked til. For en sikkerheds skyld havde borgerforeningen dog opsat teltdug over og installeret varme, således at folk kunne give sig god tid til at kigge på julevarerne og efterfølgende slå sig ned ved de opstillede borde og få sig en hyggesnak over en kop gløgg.

Se også artiklerne om Jul på Hessel, Julemarked blandt maskiner og Ullits første julemarked. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: