Overdådig jul på Hessel

HVALPSUND: – Jul på Hessel er at holde traditionerne ved lige, men det er mere end det

Julebordet 2009 med et af de overdådige juletræer i baggrunden

I juleværkstedet blev der bundet juleroser

I køkkenet blev der bagt æbleskiver og klejner.

, for hvert år indtil nu har der altid været tale om at føje nye elementer til, lød det i Chr. Bach Iversens velkomst til den 9. udgave af Jul på Hessel, der i år havde fået titlen Magi, Mystik og Mirakler. 

Så de, der gør sig selv den fornøjelse at komme her, kan glæde sig over både det gammelkendte og det nye. Det er sikkert også denne kombination, der gør, at der år efter år kommer så mange mennesker til Jul på Hessel. Dette og så den smagfulde måde det hele er arrangeret på – hvemvil ikke gerne byde velkommen til noget så godt, lød det videre fra Chr. Bach Iversen med henvisning til juleudstillingens ildsjæl Karen Pihlkjær.   

Hvor end man kigger hen ..
Og aldrig har det glimtet og glitret så kønt og mangfoldigt i Hessels stuer som denne gang. Ikke kun de 18 pyntede juletræer overstrålede hinanden, men også de ualmindelig smukt pyntede juleborde med blomsterdekorationer og nostalgiske håndmalede stel gav et sandt overflødighedshorn af juleri på Hessel. 

I lade og cafe blev der føjet til med lækkerier der både duftede og smagte af jul, men også kreativitet i form af granbukke og kranse der blev bundet i laden, vidnede om den fornøjelse det er at pynte op til jul.       

Chr. Bach Iversen sluttede af med at sige – Jeg byder velkommen til alle jer, der er kommet for at være med. Til Thit Jensen, der repræsenterer lidt af det magiske og mystiske – ellers kunne hun jo ikke være her i egen person.

Thit Jensen, i Birthe Gindrups skikkelse, kunne fortælle om de gamle juletraditioner og hun fulgte da også med gæsterne rundt i stuerne for selv at tage alle herlighederne i øjesyn.      

Præcis 1.464 betalende voksne og hertil mange hundrede børn lagde vejen omkring den smukke juleudstilling på Hessel.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: