test

Outline Vinduer trodser krisen

FARSØ: Farsø virksomheden Outline Vinduer ser lyst på fremtiden, på trods af krisen som stadig kradser og sætter sig dybe spor i mange virksomheder. Firmaet oplever en øget efterspørgsel og har så travlt, at der ansættes nye medarbejdere i produktionen for at følge med.

Produktionsdirektør Jens Sørensen ser lyst på fremtiden på trods af, at krisen stadig kradser i byggebranchen.

Outline Vinduer i Farsø, som er en del af den svensk ejede Inwido koncern, har i de seneste år arbejdet målrettet på at blive en af de foretrukne leverandører af kvalitetsvinduer og -døre til byggemarkederne og trælasterne i hele landet.

– Den strategi ser nu ud til at give pote, da vi i øjeblikket oplever en stor stigning i ordreindgangen som klart overstiger sidste års tal. Det er et yderst positivt tegn i et trængt marked, hvor der er kamp om ordrerne, siger produktionsdirektør Jens Sørensen. 

Direktøren er glad for, at virksomheden kan bidrage med at holde gang i beskæftigelsen i lokalområdet med 10 nyansættelser i produktionen. Specielt set i lyset af at byggebranchen fortsat er i store vanskeligheder.

– Vi er allerede i gang med at ansætte yderligere 6-7 produktionsmedarbejdere oveni de 10 som netop er ansat, fortsætter han.

Overtager medarbejdere fra lukket fabrik
Med de nuværende nyansættelser og de ekstra medarbejdere som Outline Vinduer forventer at ansætte, betyder det, at virksomheden overtager halvdelen af de medarbejdere som blev afskediget, da Dansk Vindues Industri på Søndergården i Farsø for nylig lukkede ned. Grunden til at Dansk Vindues Industri, som var ejet af Inwido-koncernen ligesom Outline Vinduer er det, var at den ikke længere var rentabel.        

Outline Vinduer er derimod godt klædt på til fremtiden og vil kunne være med fremme i markedsudviklingen både indenfor design og nye vindueskonstruktioner som energimæssigt er i top.

Styrker organisationen i Farsø- I arbejdet på en yderligere styrkelse af Outline Vinduer, har vi valgt at samle alle funktioner i én virksomhed ved at fusionere produktionsselskabet Inwido Produktion Nord med salgsselskabet Outline Vinduer A/S, udtaler den nyansatte salgs- og marketingdirektør Mona Sloth Nielsen. At vi nu vælger at samle alle funktioner i Outline Vinduer, er et naturligt led i styrkelsen af vores samarbejde internt, men bestemt også i bestræbelsen på at styrke vores image som dansk producent af højkvalitets vinduer og døre, fastslår direktøren.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: