test

Outline Vinduer har fokus på motion og sundhed

FARSØ: Outline Vinduer i Farsø har gennem det seneste års tid haft et stigende fokus på at forbedre sundhed, motion og trivsel i dagligdagen. Det har været til gavn for både medarbejderne og virksomheden.

Her ses Team Outline efter et veloverstået Fjordløb i Aalborg forrige weekend.

– Arbejdspladsen spiller netop en vigtig rolle for, hvor sundt vi lever vores liv, da vi dagligt påvirker hinandens holdninger og vaner – på godt og ondt. Derfor betaler det sig at tænke sundhed ind i hverdagen også, når vi er på arbejde, udtaler Jens Sørensen, direktør for Outline Vinduer.

Tilskud til motion og sund kost
Det har netop været vigtigt for ledelsen at skabe nogle rammer som giver medarbejderne mulighed for at leve et sundt liv. Det indebærer både sund kost og motion. Motion har stor betydning for energiniveau, humør og den generelle livskvalitet. Derfor betaler virksomheden gennem personaleforeningen et pænt økonomisk tilskud til de medarbejdere som ønsker at dyrke motion i dagligdagen i Farsø motionscenter og Dansk Fitness i Aars. Dette tilbud har været en stor succes.

Et æble om dagen holder doktoren fra døren, siger man. Og det er et godt, gammelt sundhedsråd, som virksomheden følger med den nye frugtordning til alle medarbejdere. I samarbejde med Farsø Bageri tilbydes der også en sund frokostordning, som i øjeblikket kører på forsøgsbasis, for at se om det skal være et permanent tilbud til alle medarbejdere fremover.

Konkurrenceånden i fokus
Det nye fokus på motion og sundhed har også skubbet lidt til konkurrenceånden blandt de ansatte, hvilket giver sig udslag i en ny tradition, som indebærer at medarbejderne samles til både Farsø Løbet og Fjordløbet i Aalborg hvert år og konkurrerer internt samtidig med at hyggen og samværet er i højsædet. Til Fjordløbet i Aalborg var Outlines medarbejdere repræsenteret på 5km, 10km og halvmaraton ruterne under navnet Team Outline.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: