Outline Cup: kæmpe indendørsfodboldstævne i Farsø

FARSØ: Op imod 100 – 6 mandshold fra store dele af Jylland samt en del lokale hold, vil i dagene 9., 10. og 11.december indtage Dronning Ingrid hallerne, i anledning af afholdelsen af 1. udgaven af indefodboldstævnet Outline Cup.

FUIK’s Venner har indgået et sponsorsamarbejde med Outline Vinduer i Farsø omkring indefodboldstævnet Outline Cup, som gennemføres i Dronning Ingrid Hallerne den 9.10. og 11. december med deltagelse af op imod 100 – 6 mands hold. Her ses f.v. de to direktører i Outline Vinduer Jens Sørensen og Mona Sloth Nielsen sammen med Jens Røschmann fra FUIK’s Venner.

Outline Cup er en opgraderet udgave af det julestævne, som Jesper Wolf og Søren Kristensen i FUIK regi i de senere år har arrangeret for lokale hold. De to ildsjæle har vurderet, at stævnet sagtens kan tåle en opgradering. Derfor er FUIK’s Venner gået ind i projektet med at organisere og finde sponsorer, til det noget større stævne.     

– Det har været en meget spændende opgave at være med til, fortæller Jens Røschmann og Anders Jørn Skriver fra FUIK’s Venner, som har haft opgaven med at finde sponsorer til 3-dages stævnet.

– Vores klubsponsor Sparekassen Farsø var straks med på ideen, og meget glædeligt var det, den lokale mæglervirksomhed Real Mæglerne og byens største virksomhed, Outline, også kunne se ideen i at støtte op om stævnet, fortæller Jens Røschmann.

Med Outline Vinduer som hovedsponsor, har indefodboldstævnet naturligvis fået navnet Outline Cup.                       

– Det er vigtigt for os at støtte op om det lokale sammenhold og aktiviteterne i området, specielt set i lyset af at størstedelen af vores knap 200 medarbejdere bor i nærområdet, fortæller Jens Sørensen, direktør for Outline Vinduer. Hos Outline Vinduer ønsker vi at støtte gode initiativer der motiverer motion, sundhed og trivsel i dagligdagen. Det er derfor et bevidst valg at støtte op om arrangementet, da det er i god overensstemmelse med vores ønske om at fremme vore medarbejderes sundhed og trivsel, fortæller Jens Sørensen videre, Vi sponsorerer da også et hold til stævnet om lørdagen til elitefodboldturneringen, som er en blanding af medarbejdere og lokale spillere.

De tre stævnedage er fordelt på en firma/familie/gade/oldboys turnering om fredagen. Et elite herre senior turnering om lørdagen og et damesenior og U15 drenge/piger stævne om søndagen. Som nævnt er der tale om 6 mands hold, med 4 spillere på banen ad gangen. Og der vil være god grund til at lade spillerne benytte sig af udskiftningsbænken hyppigt. For selv om hver kamp kun varer 9 minutter, så spilles der i et højt tempo, som vil kunne få pulsen op hos de fleste spillere. Der er opstillet bander omkring de to baner, ligesom der gøres brug af såkaldte 7 mands mål, som er større i omfang end almindelige fodboldmål. Det der nok vil overraske spillerne mest, er de udspændte net der findes bag målene i hver ende, som betyder at bolden skydes tilbage på banen som en katapult og dermed vil være i spil uafbrudt alle 9 minutter.

FUIK’s Venner håber at rigtig mange tilskuere vil være interesserede i se det fyrrige stævne, hvor der uafbrudt spilles på to baner. I alt vil der blive spillet omkring 250 kampe i løbet af de tre dage.

Rigtig mange sponsorer har bakket op om stævnet, som vil fremgå af det program for Outline Cup, som udsendes til husstandene i Farsø, Ullits og Fandrup på næste onsdag.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: