test

Orkesternavne klar til årets koncert i Farsø Søanlæg

FARSØ: Kim Larsen & Kjukken og Magtens Korridorer spiller i Søanlægget fredag den 18. juni 2010

KimLarsen&Kjukken.jpg + MagtensKorridorer.jpg

Festivaler og større koncertarrangementer melder lige nu – rask ud, hvilke topkunstnere de har på plakaten til deres arrangementer til næste sommer.

Også hos FUIK’s Venner er man langt fremme med planlægningen og bookingen af orkestre til sommerens koncert i Farsø Søanlæg. Så meget, at FUIK’s Venner nu løfter sløret for hvilke orkestre der går på scenen.

Fredag den 18. juni 2010 er det nemlig lykkedes FUIK’s Venner at indgå aftale med Danmarks populæreste orkestre, nemlig Kim Larsen & Kjukken, samt Magtens Korridorer, om at give en forrygende koncert i Søanlæggets flotte rammer.

Kim Larsen har tidligere optrådt i Søanlægget, men dog uden Kjukken. Og siden den sidste koncert i Farsø har den folkekære kunstner sammen med sit orkester Kjukken udsendt sidste del af triologien ”Glemmebogen for børn”. Om få uger tager Kim Larsen & Kjukken på en helt speciel turné. Med cirka 15 helt nye uudgivne sange tager bandet ud på fire danske koncertsteder for at indspille disse sange live.

Sammen med disse nye sange, er det et sangrepertoire fra flere årtier, man til juni vil kunne lægge øre til i Søanlægget.    

Inden Kim Larsen & Kjukken går på scenen er det Magtens Korridorer der vil varme publikum op. Med hits som Nordhavn Station, Lorteparforhold og Sara, har orkestret markeret sig som et såre sympatisk og uhøjtideligt orkester, der kan noget så sjældent, som at skrive mundrette tekster til det brede publikum

FUIK’s Venner oplyser at informationer om billetsalg vil blive annonceret i starten af det nye år. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: