test

Oprykning til serie 1

FARSØ: Efter den mest jævnbyrdige og spændende turnering i mange år, lykkedes det i weekenden FUIKs 1. hold herrer, at sikre sig oprykning til Serie 1.

FUIK’s 1. hold herrer har sikret sig oprykning til Serie 1.

Turneringen har budt på et utal af lige kampe. Holdene har vundet og tabt på kryds og tværs, og efter at det sidste spark blev taget i weekenden, var der kun 6 point mellem FUIK på 1. pladsen og Skals på sidstepladsen.

Før de sidste 3 spillerunder rykkede FUIK dog fra det øvrige felt, og havde derved ikke mindre end 3 matchbolde, men holdet skulle helt hen til sidste spillerunde, før det lykkedes, at sikre sig oprykningen.

De mange spændende kampe har også betydet, at opmærksomheden omkring holdet er vokset fra kamp til kamp. Holdet har oplevet en stor opbakning fra både publikum og Elitefodbold Farsø (sponsorerne) igennem hele efterårssæsonen – både på udebane og hjemme. Dette har været et ekstra krydderi oveni oprykningen, og en opbakning som har været helt uvurderlig for holdet.

Det unge hold med Jens Bojer og den øvrige trænerstab i spidsen, har gjort et fantastisk stykke arbejde, og det er med stor forventning, at FUIK ser frem til den nye sæson, hvor håbet er, at der  holdes sammen på tropperne, så holdet kan få lov at fortsætte den gode udvikling.

2009 har været en fantastisk sæson for FUIKs Seniorhold, idet det tidligere også er lykkedes klubbens 1. hold damer at sikre sig oprykning til Jyllandsserien samt 3. hold herrer oprykningen til serie 4.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: