Ombygningen af Farsø sygehus er i fuld gang

FARSØ: Gravemaskiner og alskens håndværkere er på plads til at klare det 18. millioner kroner store byggeri på Farsø sygehus, der bl.a. resulterer i en bygningsudvidelse med et nyt medicinsk ambulatorium.

Der arbejdes effektivt fra håndværkenes side. Lige for øjeblikket arbejdes der både på ombygning af den ortopædkirurgiske afdeling med nye indsovningsstuer og på en mindre tilbygning af den medicinske afdeling til et nyt medicinsk ambulatorium ud mod Højgårdsvej.

For øjeblikket er røde løbere, bogstaveligt talt, lagt ud for håndværkerne, således at larm og vibreringer er til mindst gene for de indlagte patienter.

Medicinsk ambulatorium og nye indsovningsstuer
Det nye medicinske ambulatorium bliver placeret i forbindelse med den nuværende medicinske afdeling. Til det formål bliver to hidtidige mødelokaler, kontorer og en del af administrationen inddraget og en mindre tilbygning bliver opført i forlængelse heraf. Det kræves der, for at få skabt et godt og moderne ambulatorium.

Ombygningen kommer til at betyde, at sygehuset får en samling af det medicinske område med gode faciliteter, nyt udstyr på stuerne og alle medicinske læger samlet samme sted.

Herudover kommer der også til at ske en større ombygning af Ortopædkirurgiens faciliteter, hvor der vil blive etableret en indsovningsstue til hver af de 3 operationsstuer. Hidtil har de tre operationsstuer måttet deles om en fælles indsovningsstue. De flere indsovningsstuer vil give langt bedre forhold for både patienter og personale i fremtiden, samt mulighed for at gennemføre flere operationer samtidigt.

Rygambulatoriet og Palliation flytter til afdeling R
Palliationssygeplejerskerne, har allerede haft gang i flyttekasserne og er flyttet fra kontorerne ved administrationen til den tidligere Afdeling R, hvor de i løbet af de kommende måneder vil få følgeskab af Rygambulatoriet.

Der vil indenfor kort tid blive sat informationstavler om byggeriet op i sygehuset forhal, således at også patienter og pårørende kan følge med i byggeriet.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: