test

Ombygningen af Farsø skole er nu helt færdig

FARSØ: 8. maj 2009 blev spadestikket taget til første etape af tilbygningen til Farsø skole. Senere er renoveringen af de gamle skolebygninger blevet igangsat.

Der er sket meget på Farsø skole i forbindelse med ombygningen og renoveringen, som har taget knap 3 år, men som også har omfattet det meste af skolen. Her ses tilbygningen i mellemtrinets skolegård. Bygningen indeholder det nye mediatek og bibliotek, som bruges af alle elever på skolen.

Nu næsten 3 år senere, står den gennemgribende ombygning af Farsø skole færdig.       

 

Officiel indvielse på tirsdag

Selvom der har været et par mellemfejringer undervejs, bl.a. med indvielse af ADHD fløjen og et Åbent Hus arrangement sidste forår, så er det først nu, at de sidste håndværkere rykker ud og den officielle indvielse af Farsø skole kan finde sted.      

 

Den finder sted tirsdag den 14. februar, hvor alle interesserede er velkomne. Ud over den officielle indvielse med snorklip og taler, vil der også lyde musikalske toner på skolen, leveret af Marianne Heuer og Peter Schüssler fra det Jyske Musikkonservatorium. Desuden vil tidligere elev på Farsø skole Lonnie Moesgaard Jørgensen synge.

 

Svært at genkende

Det der nok vil interessere de besøgende mest er hvordan skolen er kommet til at se ud, efter at de ældste dele af skolen er blevet bygget om og renoveret. Det kan godt røbes, at det er svært at genkende, efter at en helt ny tidsalder er rykket ind.

 

Det man især vil lægge mærke til er det nye mediatek/bibliotek og de moderne klasselokaler med  

 

Fællessal området står næst på listen

Nu står blot fællessal området med tilhørende klasselokaler tilbage. Denne del af skolen, som tidligere hørte blandt de nyeste, selvom den blev opført i 1976, er den eneste tilbageværende og synlige kontrast mellem den gamle skole og nye.

 

Renoveringen af fællessal området står meget højt på ønskelisten at få renoveret også, da vedligeholdelsesudgifterne på disse bygninger vokser markant år for år.                           

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: