test

Oktoberfest med Danser med Drenge

FARSØ: Imorgen er det 1. oktober og dermed er der dømt vaskeægte oktoberfest i Dronning Ingrid Hallerne.

.

Håndboldens Venner er som arrangør klar til imorgen lørdag, hvor der afholdes Oktoberfest i Dronning Ingrid Hallerne. Aftenen byder også på en stor koncertoplevelse med Danmarks bedste liveband – Danser med Drenge. Der kan stadig købes billetter hos forsalgsstederne. Er man kun interesseret i koncert og nattefest kan man købe billet ved indgangen.

Det er 7. gang at Håndboldens Venner står bag en festlig koncertaften i Dronning Ingrid Hallerne, som de tidligere år har budt på så populære danske orkestre såsom Safri Duo, Sanne Salomonsen, Infernal, Gnags, Rocazino og PS12. I år bliver det Danser med Drenge, som bliver aftenens store koncertnavn og dertil kommer altså tyrolerfesten.

Ligesom de forrige år vil begge haller blive taget i brug. I hal A, altså i den store opvisningshal vil koncerten med Danser med Drenge finde sted fra kl. 21.00.

Men allerede adskillelige timer før, nemlig fra kl. 17.00 vil man blive inviteret til tyrolerland i hal B med tyrolerorkester, tyrolermad og naturligvis Heidi’er og Fritz’er til at fylde de ½ l. krus med øl.  

For underholdningen i tyrolerland, som hal B naturligvis er indrettet som, står det ni mands store orkester Tirolerband Aalburg, som naturligvis sørger for det de er bedst til, nemlig ægte musikalsk tyrolerstemning.

Ved 21.00 tiden tager tyrolerfesten en pause, mens Danmarks bedste live-band Danser med Danser vil give en medrivende koncert med en lang række af de kendte numre såsom: ”Hvor længe vil du ydmyge dig”, ”Er der nogen i himlen”, "Aldrig undvære dig", ”Ud under åben himmel”, ”Rejs dig op og kom videre", "Kære lillesøster", "Kolde hjerter" o.s.v.

Hvis billetten ikke allerede er købt til et af årets største fest- og koncertbegivenheder i Farsø, så kan det stadig nås fra salgsstederne. For kr. 395,- får man et helaftensarrangement fra kl. 17.00 til 02.00 bestående af ægte tyrolerfest med levende musik, tyrolermiddag, koncert med Danser med Drenge og nattefest med Diskotek Venus. Er man ”kun” til koncerten med Danser med Drenge og den efterfølgende nattefest kan man får adgang til en stemningsfuld aften for kun kr. 250,-.       

Med andre ord bliver der noget at se frem til med årets store koncertaften i Dronning Ingrid Hallerne, som altså også har fået et særligt twist med tyrolerfesten.

Medlemmer fra Håndboldens Venner har i månedsvis arbejdet på at tyrolerfesten bliver noget helt særligt – altså så autentisk som muligt. Ud over tyrolerkostumer til Heidi’erne og Fritz’erne i alpebarerne, er der også gjort noget ekstra ud af udsmykning og rekvisitter til tyrolerfesten. ½ l. ølkrus er naturligvis et must, ligesom barer og borddækning har fået det præg som man forbinder med en ægte tyroler- og oktoberfest – og så er et ægte tyrolerorkester naturligvis også på plads. Kort og godt, opfordrer Håndboldens Venner alle til at møde op til en sjov og en stemningsfuld aften.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: