Nytårsprisen gik til Hvalpsunds kulturhus – bogcafeen

FARSØ: – Årets Nytårspris går til et ihærdigt og aktivt kulturhus, der har sine rødder i noget så gammeldags som bøger trykt på papir. Sådan lød det fra bestyrelsesmedlem i Farsø Kulturråd, Karin Bacher, da rådet fredag aften i forbindelse med Nytårskoncerten i Dronning Ingrid Hallerne, lod den kulturelle ”Nytårsprisen 2011” gå til Hvalpsund Bogcafé.

Nytårsprisen overrækkes her til bestyrelsesformand for Hvalpsund Bogcafe Karin Nielsen af Karin Bacher, Farsø Kulturråd.

Mere end en Bogcafe
– Disse bøger samlede i 1999 en flok kulturelle ildsjæle, der imidlertid ikke lod det blive ved bøgerne, men udvidede aktiviteterne med en kulturel kaffestue og en ambitiøs foredragsvirksomhed med 8-10 årlige, velbesøgte arrangementer, lød det videre i begrundelsen fra Karin Bacher.

– Et flot resultat, ikke mindst takket være kulturhusets flittige brug af avisannoncer og -omtaler, foldere og flyers, opslag og plakater, der reklamerer for husets virksomhed viden om, og på bedste vis inviterer os alle indenfor. Igen takket være ildsjælene, der frivilligt og uden vederlag driver huset med den glæde og tilfredsstillelse, der er ved at stå bag en succes.

Hele bestyrelsen for Bogcafeen var med til Nytårskoncerten og lod bestyrelsesformand Karin Nielsen modtage prisen.

Hun udtrykte i sin tak glæde og stolthed over, at stedet bliver værdsat på den meget positive måde.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: