test

Nytårskoncert med tre tenorer og symfoniorkestret i aften

FARSØ: Det er nu ved at være tid for årets sprudlende musikalske champagnebrus i Dronning Ingrid Hallerne. Fredag aften, kan omkring 600 tilhørere se frem til årets Nytårskoncert Aalborg Symfoniorkester og Danmarks svar på De Tre Tenorer.

Det bliver 17.gang at Aalborg Symfoniorkester gæster Farsø med en af sine populære, festlige og utraditionelle nytårskoncerter.

 

Det bliver ”De Tre Tenorer”, der sammen med dirigent Henrik Schaefer kommer til at føre publikum ind i musikkens alsidige univers af klassiske og moderne værker med hjælp fra Aalborg Symfoniorkesters 65 musikere.     

De Tre Tenorer er de tre brødre, Gert Henning Jensen, Bo Kristian Jensen og Jan Flemming Jensen. Alle tre med en flot dansk og international karriere indenfor moderne klassisk sang bag sig.  

 

Repertoiret vil være en blanding af opera og operette og vil bl.a. omfatte uddrag fra My Fair Lady, Den Glade Enke, Farinelli og West Side Story.    

 

Nytårsprisen

Inden Nytårskoncerten slår takten an, vil arrangøren af Nytårskoncerten, Farsø Kulturråd, traditionen tro stå for uddelingen af årets Nytårspris.    

 

Det skal ikke afsløres her hvem årets modtager af Nytårsprisen 2011 bliver, men den går til en person eller gruppe, som har gjort sig bemærket kulturelt i Farsø området. Nytårsprisen består af et diplom, samt et gavekort til Galleri 14.

 

De seneste års modtagere af Nytårsprisen er: 2010: Samuel Frederiksen, 2009: Karen Pedersen, 2008: Jens Munk-Christensen, 2007: Jonna Michelsen.     

 

God idé at sikre sig billet i forsalg 

Har man endnu ikke sikret sig billet til Nytårskoncerten på fredag, er billetsalget stadig i gang hos salgsstederne. I flere af de øvrige byer,, som denne Nytårskoncert enten har været i – eller kommer til, har man meldt udsolgt af billetter. – Det siger ikke så lidt om Nytårskoncertens kvalitet, fortæller formand for Farsø Kulturråd Jens Erik Due Hansen.

Så vil man være sikker på adgang til denne musikalske oplevelse, bør man nok bevæge sig hen til nærmeste salgssted og sikre sig en billet. Har man derimod is i maven, vil eventuelt resterende billetter blive solgt af Farsø kulturråd, ved indgangen og frem til koncertens start kl. 19.30.            

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: