test

Nytårsfest hos Bierne

FARSØ: Efter en dejlig juleferie var det atter tid til spændende aktiviteter hos Farsø KFUM spejdernes yngste medlemmer – Bierne.

Det nye år blev startet med en nytårsfest, hvor forældre og søskende var inviteret med for at se hvad ”Bierne” laver, og være med i hyggen.

Som til ethvert Bi-møde startede festen med at hejse spejderflaget mens Bi-sangen blev sunget.

Ligesom til andre festlige begivenheder fik spejdere og gæster også noget lækkert at spise. I dette tilfælde var det grønne kys-kager med indbagte hemmeligheder. Hemmelighederne var indbagte puslespilsbrikker, og dermed skulle man sammen med sine Bi-venner samle et puslespil. Da der var blevet leget lidt, og en historie om babelstårnet var fortalt, var det tid til at gå udendørs.

Her blev nytårsfesten afsluttet med, at hver Bi stod med en stjernkaster – det var et flot syn i mørket – inden alle i fællesskab hjalp hinanden med at tage flaget ned igen. Alt i alt en rigtig hyggeligt aften, som startskud på et nyt år hos ”Bierne” med mange spændende aktiviteter.

Det næste stykke tid hos ”Bierne” vil byde på aktiviteter med f.eks. mørkemøde med reflekser og lommelygter, besøg i kirken og deltagelse i en gudstjeneste, fastelavnsfest, bondegårdsbesøg og bål.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: