Nytårskoncerten er tilbage

FARSØ: Efter to års ufrivillig coronaaflysning, så glæder det ad hoc gruppen for Nytårskoncerten i Farsø under Vesthimmerlands Kulturråd, at kunne invitere til Nytårskoncert i Dronning Ingrid Hallerne den 13. januar 2023.

-Ja, vi er ude i god tid, fortæller Karen Pedersen, formand for Nytårskoncerten i Farsø, men det er fordi vi sådan glæder os!

Der er naturligvis lavet aftale med Aalborg Symfoniorkester.

Nytårskoncerten byder denne gang på en af skandinaviens mest profilerede violinister, Christina Åstrand, der er en uhyre bemærkelsesværdig og vidtfavnende violinist, hvad enten hun optræder som solist, kammermusiker eller som koncertmester. Hendes repertoire spænder fra store klassiske mesterværker til moderne, og hun har hele sit liv eksperimenteret med den helt ny musik. I 2019 blev hun nomineret til Nordisk Råds Musikpris.

Christina Åstrand har tidligere spillet med Aalborg Symfoniorkester og glæder man sig igen til hendes store musikalske talent, når der skal spilles værker  af bl.a. Saint-Saëns, Korngold, Piazolla samt flere danske komponister.

Tv-vært Ulla Essendrop, kendt fra DR, vil være vært for Nytårskoncerten.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: