test

Nytårskoncert ført an af ”Hr. Weyse”

FARSØ: Billetsalget til den traditionsrige 28. udgave af Nytårskoncerten med Aalborg Symfoniorkester er netop gået i gang. Det foregår fra de lokale salgssteder, men man kan også booke sin billet online.    

Aalborg Symfoniorkester

-Det glæder os at kunne præsentere Jens Jacob Tychsen – bedst kendt som Hr. Weyse fra den kendte tv-serie Badehotellet, som konferencier og solist for Nytårskoncerten sammen med sopranen Denise Beck og selvfølgelig Aalborg Symfoniorkester, lyder det fra Karen Pedersen, formand for Nytårskoncerten i Farsø i regi af Vesthimmerlands Kulturråd og fortsætter:

Det bliver en sprudlende klassisk koncert med alt fra vidunderlige wienervalse, til traditionelle nytårsværker og smukke arier.

-Jeg kan godt love det bliver charmerende, underholdende og musikalsk. Og ikke mindst bliver koncerten med et glimt i øjet og lidt skuespil, fra ”Hr. Weyse, som også er en formidabel sanger, fortæller Karen Pedersen.

Som skuespiller har Jens Jacob Tychsen nemlig også spillet ledende roller i en lang række musicals, som Les Miserables og The Sound of Music. Som kongelig skuespiller har han bl.a. spillet Hamlet, En skærsommernats drøm og Figaros Bryllup. Desuden har han medvirket i en lang række revyer, tv-serier og er en meget brugt stemme indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentarudsendelser og indlæsning.           

Men årets kvindelige solist er heller ikke en hvem som helst.

Det er den dansk-tyske sopran Denise Beck, der til daglig bor i Berlin, men har hele verden som sin scene. Hun optræder jævnligt i store opera- og koncerthuse i Wien, München, Amsterdam, Oslo og Moskva, og herhjemme har hun både sunget hos Den Jyske Opera og på Det Kgl. Teater.

Denise Beck har indspillet flere albums bl.a. med DR SymfoniOrkestret og Michael Schønwandt og har gennem tiden modtaget en lang række priser – blandt dem Inga Nielsens mindelegat samt P2 Talentprisen. Denise Beck er uddannet på Universität für Musik und Darstellende Kunst i Wien 2004-2009, og hun tog solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København 2008-10. I december 2021 blev Denise Beck slået til Ridder af Dannebrog.

Som dirigent for Aalborg Symfoniorkester finder man Magnus Larson.

Billet –  en perfekt julegave
-Vi ser frem til en fantastisk koncertoplevelse. Derfor håber vi også at en billet til Nytårskoncerten i Farsø kan være en oplagt julegave for musikelskere i det vesthimmerlandske, opfordrer Karen Pedersen, der også oplyser at man kan glæde sig til at få afsløreret hvem der modtager Nytårsprisen.

Nytårsprisen er også på programmet
Nytårsprisen går til en person eller gruppe, som har gjort sig bemærket kulturelt i Farsø området. Nytårsprisen er ligesom Nytårskoncerten en tradition, den uddeles for 16. gang.

/cf       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: