Nyt værtshus åbnede i lørdags

FARSØ: En ny cafe/værtshus åbnede i lørdags i Farsø. Mange benyttede lejligheden til at kigge indenfor i løbet af dagen.

Her Lone Christensen uden for Farsøs nye cafe/værtshus. Her vil stedets nye navn blive placeret, når det bliver afsløret i den kommende weekend.

Hvad stedet skal hedde er endnu uvist. Lone Christensen, som er medindehaver og daglig leder fortæller, at man har bedt stedets gæster om at finde et passende navn.

 – Der er allerede kommet rigtig mange spændende og sjove forslag. En del forslag vidner om, at mange kan huske at bygningen for mange år siden rummede Farsø Brugsforening, fortæller Lone Christensen.

Lone Christensen vil nu udvælge tre af de indkomne forslag, hvorefter det vil være op til husets gæster, at vælge det navn, som femover skal stå på facaden i Søndergade.

Åbningstiderne bliver dagligt fra kl. 10.00 til 22.00, men vil ved særlige lejligheder være udvidet. Første gang vil være på fredag i forbindelse med Søkoncerten, hvor værtshuset vil holde åbent til langt ud på natten.

Loftet faldt ned
Dagen før åbningen, nærmere bestemt fredag aften, fik Lone Christensen et chok af de helt store. Alt var klar til næste dags reception, og hun skulle netop til at tage hjem, da loftet pludselig faldt ned i store dele af lokalet. Heldigvis var der kun få personer tilstede, som alle slap uden skrammer, men dog lettere chokerede. Gode råd var dyre, men med hurtig hjælp fra en lokal håndværker fik man sat bjælker op under loftet støttet af ”soldater”. Så det var en lidt speciel indretning der mødte receptionsgæsterne om lørdagen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: