Nyt campingpar klar til deres første sæson

STISTRUP: Sidste efterår kunne vi her i avisen afsløre at Farsø Fjord Camping har fået nye ejere, nemlig parret Christina Møller Eriksen og Carsten Nørgaard.

-Selvom Carsten har camperet i mange år, og det var ham der introducerede mig for camping for fire år siden, så stod det slet ikke kortene, at jeg skulle arbejde med campingplads, fortæller Christina Møller Eriksen

Lige den plads de havde drømt om
Carsten, derimod havde haft tanken om egen campingplads før. Sidste år gik drømmen så i opfyldelse efter at parret kun havde kigget på to campingpladser. Campingpladsen i Stistrup var lige den de havde drømt om.

Begge har valgt at beholde deres hidtidige som henholdsvis sygeplejerske og selvstændig med eksport af kartofler og grøntsager. Derfor har denne vinter været særligt krævende – men også spændende, fordi parret skulle gøre campingpladsen klar til deres første sæson.

-Campingpladsen var i forvejen i god stand, men vi har jo alle vores drømme og ideer om hvordan vi kan udvikle campingpladssen, fortæller Christina Møller Eriksen.

Fælleslokale gennemgribende renoveret
Parret har derfor gennemgribende renoveret fælleslokalet, som nu kommer til at gå under ”Cafe Hygge”. Et hjørne af lokalet bliver særligt hyggeligt, nemlig ”Oldemors Hjørne”, hvor Christinas sans for indretning med genbrugte møbler har spillet ind.

-I det hele taget går vi meget ind for bæredygtighed og genbrugstanken så længe, at møblerne er hele og fine. Det synes jeg er charmerende, og giver ekstra hygge. Vi behøver ikke købe nyt, siger Christina Møller Eriksen.

Men selve lokalet er absolut ikke genbrug.

-Da vi fik brækket gulv op og taget loftet ned kunne vi godt se hvor det bar henad. Der skulle total renoveres, fortæller Carsten Nørgaard, der ikke var forberedt på så stor en omgang.

-Men jeg er glad for at vi gjorde det. Nu har lokalet fået loft i kip og er meget mere lyst og venligt end før, har fået en god akustik – og ikke mindst kan vi indrette os som vi ønsker, lyder det videre fra Carsten Nørgaard.

Alle er velkomne i ”Cafe Hygge”
Det er ikke kun campister der er velkommen i den nye Cafe Hygge, det er alle andre også. Det bliver også muligt at leje lokalet til selskaber.    

Campingpladsen skal være klar til Skærtorsdag
Ellers har de seneste uger gået med kost og spand, hvor de 11 hytter har fået den store omgang og er blevet tjekket op. Men også resten af campingpladsen er blevet gjort sæsonklar, selvom campingpladsen rent faktisk har helårsstatus med mange fastliggere.

Skærtorsdag har parret valgt at holde standerhejsning og åbningsreception. Her bliver det muligt at byde de nye campingpar officielt velkommen og se de nye lokaler.  

/cf     

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: