Ny uddeler kører Super Brugsen Farsø i stilling til fremtiden

FARSØ: Det er nu efterhånden 3 uger siden, at Super Brugsen Farsø’ s nye uddeler Mahmoud Abdallah startede i sit nye job. Han er blevet taget rigtig godt imod af sine nye medarbejdere og ikke mindst af kunderne, der naturligvis lige skal se den nye uddeler an.

Super Brugsen Farsøs nye uddeler Mahmoud Abdallah.

Selvom Mahmoud Abdallah i forvejen kommer fra en stilling som uddeler i Super Brugsen i Houlkær ved Viborg, er det Super Brugsen Farsøs store udvidelses- og ombygningsprojekt til en topmoderne Super Brugsen, og de nye spændende muligheder for butikken der følger med udvidelsen, der har fået ham til at rykke til Farsø. Privat vil han dog fortsat blive boende i Århus, hvor hans kæreste netop er gået i gang med pædagogstudiet.          

Det var Super Brugsens danske salgsdirektør der opfordrede Mahmoud Abdallah til at søge uddelerstillingen i Farsø, da den blev slået op. Han mente at han havde den rette profil, og ikke mindst fik muligheden for at sætte sit fingeraftryk på et spændende projekt.

Mahmoud Abdallah har på trods af sin unge alder allerede haft en lang karriere indenfor Super Brugsen. Han startede som ungarbejder i Super Brugsen på Vesterbro Torvet i Århus og her gik han også i lære som butikselev. Efter en kort periode i Super Brugsen Malling, kom han tilbage som souchef på Vesterbro Torvet. Siden er det gået slag i slag: 2,5 år som souchef i Super Brugsen i Østbyen i Randers indtil han for tre år siden blev uddeler i Super Brugsen i Houlkær.

Grunden til at Mahmoud Abdallah blev tilbudt uddelerstillingen i Farsø, er han gennem de seneste tre år har skabt flotte resultater med Super Brugsen i Houlkær. Udgangspunktet i Houlkær og Farsø er de samme, en driftig by med flere supermarkeder i et handelscentrum.

Udvider åbningstiden til alle ugens dage
Første skridt har den uddeler allerede taget – en udvidelse af åbningstiden. Butikken vil fra i dag have åbent alle ugens dage fra kl. 9.00-20.00.

Mahmoud Abdallah fortæller at indkøbsmønstret de senere år har ændret sig markant. Kunderne ønsker at handle om aftenen og i weekenden – og det skal vi naturligvis indrette os efter.

”Flaskedrengen” er afskaffet
En anden ting som den nye uddeler også allerede har gennemført, er afskaffelsen af betegnelsen ”flaskedreng”. De er i dag ungarbejdere, og vil i større grad være at finde ved kassen.

– Med den udvidede åbningstid har vi omrokeret vore medarbejderressourcer, således at vore medarbejdere ikke længere er bundet op på særlige arbejdsopgaver. Så, nu vil man også kunne opleve uddeleren bag flaskeautomaten i færd med at sortere flasker, fortæller Mahmoud Abdallah.              

Nu bygges der om
Mahmoud Abdallah har de seneste uger deltaget i adskillelige byggemøder og nu er det så vidt, at den nye og gamle del af bygningen skal til at kobles sammen. Det betyder, at man allerede i denne uge begynder at rykke reolerne sammen, således at den hidtidige vinafdeling kan inddrages til sammenbygningen.  

– Jeg håber kunderne bærer over med os i byggeperioden, men samtidig håber jeg også at kunderne synes at det er spændende at følge med i hvordan butikken, skridt for skidt, fornyer sig.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: