test

Ny Spar Nord-direktør skal fortsætte fremgang

FARSØ: Ole Kuhr Kristensen bliver Spar Nords nye frontfigur i Farsø. Søgningen mod de sikre banker har den seneste tid skabt mærkbar fremgang i Spar Nord Farsø, og en række nye, lokale initiativer skal sætte yderligere skub i den udvikling, lyder meldingen fra den nye afdelingsdirektør.

Ole Kuhr Kristensen har netop tiltrådt stillingen som ny direktør i Spar Nord Farsø.

– Min uddannelse, erfaring og personlighed er et rigtig godt match til den her stilling. Desuden er jeg født og opvokset i Farsø-området, og det er uden tvivl en fordel, at jeg kan gå til opgaven med et stort lokalkendskab, siger den nyudnævnte afdelingsdirektør, der er 38 år og kommer fra en tilsvarende stilling i Spar Nord Vejgaard i Aalborg.

Med stillingen følger ansvaret for en bank, hvis størrelse og robusthed i stigende grad er medvirkende til, at borgerne i Farsø og omegn vælger Spar Nord Farsø som deres bank.

– De seneste års uro i banksektoren skaber en generel efterspørgsel efter tryghed og stabilitet, og det mærker vi også i Farsø. Vi får hele tiden nye kunder, og nu er det min opgave at sørge for, at den udvikling fortsætter, uddyber Ole Kuhr Kristensen.

På landsplan valgte yderligere 7.000 borgere i 2011 at placere deres bankforretninger i Spar Nord, og en del af den fremgang har Spar Nord Farsø æren for.

Vil kæmpe for sygehus
Med familierødderne solidt forankret i Farsø-området har Ole Kuhr Kristensen allerede gjort bevarelsen af Sygehus Himmerland i Farsø til en mærkesag, som han vil kæmpe for.

– Jeg har selv haft familie indlagt på sygehuset i Farsø, og jeg har oplevet den omsorg og det nærvær, som kun et lokalt sygehus kan levere, siger Ole Kuhr Kristensen.

For at sætte handling bag ordene har Ole Kuhr Kristensen som det første meldt Spar Nord ind i støtteforeningen for sygehuset. Desuden planlægges andre initiativer, der løbende skal give støtte til sygehuset.

– Det her er en sag, der i høj grad er værd at kæmpe for, og hvis vi står sammen om det, er jeg sikker på, at vi kan bevare og styrke vores sygehus, uddyber han. 

Som ny direktør vil Ole Kuhr Kristensen desuden arbejde for, at Spar Nord Fondens donationer i højere grad kommer kultur- og foreningslivet i Farsø-området til gavn.

Velkomst reception i eftermiddag
I anledning af Ole Kuhr Kristensen  tiltrædelse som ny direktør i Spar Nord Farsø afholdes der i eftermiddag en reception uden for bankens lokaler på Lilletorv, der i dagens anledning får besøg af en gavmild pølsevogn.

Samtidig vil der også være mulighed for tage afsked med Michael Jensen, der efter eget ønske har søgt nye udfordringer, og nu rykker til Spar Nord i Løgstør, hvor han overtager en privat kundeportefølje.       

I stedet for at købe gaver opfordrer Ole Kuhr Kristensen receptionsgæsterne til at bruge pengene på støtte til sygehuset, og han har derfor oprettet en særlig konto til formålet, som pengene kan indsættes på.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: