Ny ridelærer i Farsø Rideklub

FARSØ: Ny ridelærer ja, men slet ikke ny i klubben. Farsø Rideklubs nye ridelærer er Anne Nielsen.

Anne Nielsen er Farsø Rideklubs nye ridelærer

Anne Nielsen har tidligere siddet i bestyrelsen for Farsø Rideklub. I de seneste år har hun været fast medlem af stævneudvalget i klubben og stået for dressur-delen i de forskellige stævner.

Anne Nielsen er selv en habil rytter og deltager med sin sorte 6 års DV-hoppe Løth’s J’adorre i distriksstævner, hvor hun rider LA-klasser med fine placeringer.

Hun er bosiddende i Farsø, men opholder sig mest på rideskolen. Hun underviser ryttere på alle niveauer. Hun er tålmodig og god til at lære fra sig.

Straks efter sin start i Farsø Rideklub, tog hun selv initiativ til at uddanne sig til dressurdommer på D-plan(dommer til udvidede klubstævner). Dette er et frivilligt job og der er meget brug for dommere, der vil bruge deres weekender og være med til, at stævnerne i de forskellige klubber kan blive gode og vellykkede stævner, hvor alle føler de får en kvalificeret og reel bedømmelse. Anne ønsker endvidere at uddanne sig til C-dommer, så hun kan komme og hjælpe med at dømme til stævner på distriktsplan.

Farsø Rideklub kommer også til at nyde godt af klubbens nye hjemmeside, som Anne Nielsen også har taget initiativ til at lave. Siden er under udarbejdelse, men har allerede nu mange aktuelle oplysninger med.

Anne Nielsen var også aktiv deltager da rideklubben skulle have ny tiltrængt bund i ridehallen. Det gav lidt mere besvær med undervisningen mens arbejdet stod på, men Anne tog det med et smil og tog udfordringen op. Nu kan alle så nyde godt af den bedre halbund.

Anne Nielsen har tillige erfaring med klargøring til forbesigtigelse, kåring, tilridning m.m. Hun tager heste i træning efter nærmere aftale. Hestene kan indlogeres på rideskolen og tilrides og trænes af Anne.

Anne Nielsen er et godt aktiv for klubben og Farsø Rideklubs bestyrelse lægger heller ikke skjul på at de er meget glade for at Anne har sagt ja til at undervise i klubben. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: