Ny MTB Klub har set dagens lys

UHREHØJE: Uhrehøje Plantage er en skov med mange muligheder. Derfor har nu også en mountainbike klub set dagens lys i skoven.

Der er allerede stor interesse omkring Uhrehøje MTB Klub. Ved den første træning idag var der således mødt 15 interesserede MTB kørere op, hvilket vist viser der er grundlag for den nye klub.

Fra den første fællestræning i dag

Initiativtagerne til Uhrehøje MTB klubben er Brian Thorup og Byrial Stagsted fra Farsø.

 

– Der har været afholdt en info aften for at se, om der var interesse for at starte en Mountainbike klub op, og det må vi sige at der er, mange var mødt op og alle kunne bakke op om en sådan klub, siger Brian Thorup.   

 

Uhrehøje MTB Klub vil blive en klub hvor der plads til alle som gerne vil cykle mountainbike.

– Og vi mener alle – lige fra børn og dem som bare vil cykle en tur ind imellem, til dem som ønsker at træne hårdt for eventuelt at deltage i diverse MTB løb rundt omkring. Alle er velkommen, lyder det fra de to initiativtagere.   

 

Klubben vil holde til i skoven ved Uhrehøje og Myrhøj plantage, og der vil i starten være fællestræning hver søndag med start fra Uhrehøje huset. Hen på foråret, når der bliver flere lyse timer, vil der også blive en træningsdag på en hverdags aften.

 

Ønsket i klubben er at skabe et fællesskab omkring mountainbike og cykle/træne samme med andre. Derudover ønsker klubben at få etableret en ny MTB rute/spor som er markeret med stolper og farve, og ikke mindst – selvfølgelig, at få mange nye medlemmer med en tur i skoven.

 

Den nye MTB klub vil afholde stiftende generalforsamling om tre uger. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: