Ny køreskole i Farsø

FARSØ: Mick’s Køreskole, der allerede er kendt fra Aars, etablerer sig nu også i Farsø.

Mick’s Køreskole starter op i Farsø i næste måned, med teoriundervisning i Dronning Ingrid Hallerne. Her ses indehaver af Mick’s Køreskole, kørelærer Michael Sørensen i køreskolebilen som er en Peugeot 207

Bag Mick’s Køreskole står 49 årige Michael Sørensen, bosiddende i Hornum, der i maj sidste år blev færdiguddannet kørelærer ved Vejgaard-Hasseriis Køreskole i Aalborg.

Kort tid efter endt uddannelse, etablerede Mick’s Køreskole sig i Aars, med teoriundervisning i Messecenter Aars.     

Michael Sørensen mener også at der er potentiale i Farsø, hvorfor han nu etablerer sig her også med første holdstart midt i februar. Ligesom i Aars, lejer han lokaler til teoriundervisningen. I Farsø kommer det teoretiske til at foregå i Dronning Ingrid Hallerne, som har det rette lokale og faciliteter til formålet. Banekørselen kommer til at foregå i Viborg.

Michael Sørensen har en fortid som indkøber af elektronik, og der gik lidt tid før han ”turde” skippe det kendte job til fordel som kørerlærer. Ud over brancheskifte, var det også et skifte fra lønmodtager til selvstændig. Noget som han ikke har fortrudt et sekund siden.          

Michael Sørensen har som målsætning, at give sine køreelever en kvalitetsundervisning i alle faser af det at tage kørekørt.

– Det er vigtigt for mig, at alle mine elever er tilfredse med undervisningen, og mit mål er at erhverve størstedelen af nye elever, ud fra tidligere elevers anbefaling, siger Michael Sørensen, der også vil sørge for, at man ikke kommer at opleve overfyldte hold, hvor den enkelte elev let bliver væk i mængden.

Teoriundervisningen i Dronning Ingrid Hallerne er tilrettelagt som tavleundervisning med dobbelte, tredobbelte eller firedobbelte lektioner, altså enten som 2, 3- eller 4 x 45 min.

– Jeg lægger meget vægt på, at alle skal føle sig godt tilpas, da det bevirker optimal indlæring. Teorilokalet er derfor "sikkerhedszone", hvor der ikke findes dumme spørgsmål, siger Michael Sørensen.

Undervisningen er tilrettelagt som en kombination af personlig undervisning understøttet af billedslideshows samt teoriprøver via et computersystem, og en aktiv dialog og samspil mellem elev og kørerlærer.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: