Ny Home-indehaver har ansat tidligere kollega

VESTHIMMERLAND: Ejendomsmægler Peter Asbjørn Poulsen, der står bag ejendomsmæglerkæden Home’s etablering i Vesthimmerland med kontor i Aars, har lige ansat sin første kollega.

Kamilla fra Farsø
Det er ejendomsmægler Kamilla Kristensen, 37 år, der kommer fra en stilling som ejendomsmægler hos EDC i Farsø.

Og det var faktisk også her, hvor Peter Asbjørn og Kamilla arbejdede sammen i halvandet års tid, at de fandt ud af, at de gik rigtig godt i spænd som kolleger.

-Vi har bare god kemi og respekt for hinandens evner og faglighed, så da jeg fandt ud af, at jeg skulle være indehaver i Home-kæden, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have Kamilla med på holdet. Og nu er det heldigvis lykkedes, at få mit eget ’dream team’,” siger en glad Peter Asbjørn Poulsen, der med sine 29 år en af de yngste indehavere i Home-kædens 185 butikker.

Kamilla Kristensen tiltrådte som ejendomsmægler i Home i Aars, der dækker hele Vesthimmerland, allerede den 1. maj, inden mæglerbutikken var helt på plads.

-Jeg glæder mig til samarbejdet med Peter Asbjørn. Vi har en fælles opfattelse af, hvordan tingene skal gøres, og det glæder jeg mig til at føre ud i livet, fortæller Kamilla.

Et godt sted at være barn
Hun har været vidt omkring i sit arbejdsliv – dog altid inden for salg – og hun er blandt andet uddannet materialist.

-Siden handelsskolen har jeg altid sagt, at jeg skulle lære at ’sælge sand i Sahara’, og siden har jeg takket ja til de muligheder, der er kommet min vej og har på den måde haft fornøjelsen af, at komme hele vejen rundt i salgsverdenen, fortæller Kamilla, der er opvokset i Farsø, men flyttede til Aalborg i en årrække, da karrieren trak hende i den retning.

Siden 2017 har hun igen boet i Farsø sammen med sin kæreste Torben og deres sønner Anton og Arthur.

-Farsø har jo bare det hele, og det er et dejligt sted for børn at vokse op og få god tid til at være barn, fortæller Kamilla, der faktisk har haft en drøm om at blive ejendomsmægler, siden hun gik på handelsskolen. Men på det tidspunkt var temperamentet ikke lige til mere tid på skolebænken.

Mens hun var på barsel, voksede lysten dog til at forfølge den gamle karriereplan, og hun fik overbevist den lokale EDC-mægler om at ansætte hende i en trainee-stilling.

Så i 2018 gik Kamilla fra at sælge ’sand i Sahara’ til at sælge ’boliger i Vesthimmerland’, og i 2021 fik hun uddannelsen som ejendomsmægler i hus.

Bløde værdier i stedet for spidse albuer
Kamilla er glad for, at hun forfulgte drømmen om at blive ejendomsmægler.

-Jeg føler, jeg er havnet på rette hylde, men jeg passer slet ikke på fordommen om en ejendomsmægler med fuld fart på og ’spidse albuer’. Jeg elsker at møde nye folk, tage mig god tid til at lære dem at kende og hjælpe dem helt i mål med deres boligplaner, fortæller Kamilla og uddyber:

-Faktisk er det bedste, jeg ved nøgleoverdragelsen, når handlen er på plads, hvor jeg kan se og mærke, at både køber og sælger er glade. Det er meget tilfredsstillende, siger hun med et smil.

I den første måned i sit nye job hos Home Aars arbejdede Kamilla hjemmefra, indtil Home-butikken var klar til at tage i brug.

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde kunderne, siger Kamilla.

Også Peter er helt igennem lokal
Igennem et godt stykke tid har man i ejendomsmæglerkæden Home været på udkig efter den helt rigtige ejendomsmægler og den rigtige beliggenhed til at flytte ind i Aars med en ny mæglerbutik. Og med 29-årige Peter Asbjørn Poulsen var der et match.

Han bor og har altid boet i Aars og er også udlært som ejendomsmægler i området – dog med en afstikker til EDC i Randers de seneste par år.

-Jeg ville ud og prøve kræfter med noget andet, og det har været fedt, fortæller Peter Asbjørn Poulsen.

Da muligheden for et samarbejde med Home bød sig, var han ikke i tvivl om, at han ville vende hjem

-Jeg er virkelig glad for at være tilbage i min egen ’baghave’. Det er her, jeg kender hver en villavej og sidegade, og det er området her, mit hjerte banker for,” fortæller Peter Asbjørn, der startede i ejendomsmæglerbranchen tilbage i 2015 som led i sin uddannelse til Finansøkonom. I 2019 kom uddannelsen til ejendomsmægler i hus. 

Med sin mæglerbutik, der også dækker Farsø, Løgstør, Ranum, Gedsted m.fl. er Peter Asbjørn således helt på hjemmebane i det vestlige Himmerlands boligmarked,

-Det er en drøm for mig at blive selvstændig. Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde boligejerne i Vesthimmerland et alternativ til de etablerede mæglere, fortæller Peter.

Fuldt fokus
Peter Asbjørn og Kamilla Kristensen starter fra bunden, uden boliger til salg, men det mener Peter kun er positivt for boligejere, der vil sætte til salg hos Home Aars.

-Hos os skal boligen og boligejeren jo af gode grunde ikke dele opmærksomheden med andre kunder. Man får vores fulde fokus, påpeger han, men satser selvfølgelig på i løbet af kort tid at bygge et udvalg af boliger op til interesserede købere.

Åbningen af den nye Home-butik i Aars skal selvfølgelig fejres.

-Vi holder en reception den 1. juli, hvor man er velkommen til at komme og hilse på og få lidt godt til ganen, siger Peter Asbjørn.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: