Ny blomsterforretning åbner i Farsø

FARSØ: Om præcis en uge åbner der en ny forretning i Farsø.

Lina Hartmann får lige god hjælp af familie og venner så hun kan åbne sin nye forretning i Farsø på næste onsdag. Her bliver der pakket ud i Outlet afdelingen, hvor prissætningen er nem, nemlig 50% rabat i forhold til normalprisen.

Det er Hartmann & Bisgaards Dekorationer med blomsterbinder Lina Hartmann fra Fandrup som bestyrer.

For de fleste vil Lina Hartmann sikkert være kendt som den tidligere indehaver af Amaryllis i Farsø Rådhuscenter, som hun solgte for seks år siden, da hun ventede sit første barn.

Lina Hartmann startede dog op igen med sit erhverv igen for et år siden, hvor hun sammen med sin kæreste Michael Bisgaard startede engrosfirmaet Hartmann & Bisgaards Dekorationer.

Firmaet har udviklet sig meget igennem det første år, hvor Lina Hartmann især har fået en stor kreds af tankstationer som faste kunder, som hun leverer buketter og binderier til.

– Vi bor på en gård ved Fandrup og nu er Michaels ventilationsfirma og ”mit” engrosfirma blevet for stort til, at vi kan være der begge to. Jeg har derfor været på udkig efter egnede lokaler, som både kan rumme blomsterværksted og et outletsalg af brugskunst, siger Lina Hartmann.

Lejeaftalen omkring Industrivej 2A, det tidligere Cimber Sign, blev indgået for mindre end en uge siden.

– Det er gået rigtig hurtigt, og jeg har været tvivl om, hvor hurtigt jeg kan få alle mine ting på plads, for jeg vil også have at forretningen tager sig indbydende og inspirerende ud, fortæller Lina Hartmann, der lige nu arbejder tidligt og sent indtil åbningen på næste onsdag.

Butikken kommer til at rumme et bugnende Outlet salg bagerst i butikken.

– Her kan man gøre et kup på aktuelle julevarer og brugskunst, fortæller Lina Hartman. Alt er sat ned til halv pris i forhold til normalprisen.

Fra Lina Hartmanns blomsterværksted forrest i butikken vil man kunne købe buketter, binderier, dekorationer, kirkegårdspynt, som naturligvis er kreeret frisk fra Lina Hartmanns hånd på stedet.     

Når jeg er kommet rigtig på plads vil jeg desuden også tilbyde kurser i blomsterbinding i mine nye lokaler, slutter Lina Hartmann, der glæder sig til at drive sin forretning fra Farsø.            

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: