Ny bager hos Det Gyldne Brød

FARSØ: Det er gået meget stærkt hos Guldbageren eller Det Gyldne Brød, som bagerbutikken i Søndergade egentlig har heddet i et stykke tid.

Tommy Grods er ny bagermester hos Det Gyldne Brød i Søndergade og ser meget frem til at hilse på kunderne.

Efter at bagerparret Jannie og Allan Laustsen, for nu 2 uger siden, indgav konkursbegæring på butikken, trådte bagermester Tommy Grods, Løkken straks til. Tommy Grods er indsat som administrator med forkøbsret til butikken, hvilket betyder at bagerbutikken nu føres videre indtil den bliver solgt.  

Tommy Grods vil sikkert være kendt af mange – især af dem med relation til Vendsyssel. Fra 1972 og frem til 1997 drev han en stor og betydelig bagerbutik i Løkken, indtil han besluttede sig for, at tage arbejde inden for samme fag på et stort krydstogtskib. Efter 5 år på søen, vendte han tilbage til Løkken for atter at etablere sig som selvstændig med Jysk Flexbager. Jysk Flexbager er en vikar for bagere, der i en kortere eller længere periode p.g.a. skader eller sygdom ikke er i stand til at udføre deres erhverv.

Og rent faktisk var Tommy Grods vikar for Allan Laustsen for 10 år siden, da han p.g.a. af et brækket ben i en periode sad i kørestol. Med baggrund i dette forhåndskendskab til bagerbutikken i Farsø var Tommy Grods altså også straks interesseret i at træde til, da han blev kontaktet for 14. dage siden.

Selvom Tommy Grods driver sit eget firma som flexbager og har nået alderen på 66 år, hvor mange begynder at tænke på at trappe ned på arbejdslivet, er han alligevel meget interesseret i købe bagerbutikken i Farsø. Det skyldes, at hans kone Dar har vist stor interesse for at drive butikken.

Dar, der er af thailandsk afstamning og 43 år, har de seneste 15 år arbejdet som serviceassistent og herunder også i en bagerforretning.

– Der er rigtig meget potentiale i denne butik og et godt og nyt maskinanlæg, fortæller Tommy Grods.

Butikken skal føres videre uden kædetilhørsforhold, hvilket betyder at bager og kunder sammenstemmende bestemmer hvilke brød og kager bagerbutikken skal have i udvalg. Derfor er Tommy Grods, lige nu, meget interesseret i modtage ris og ros fra kunderne, der skal bruges konstruktivt til at få de brød, kunderne ønsker, på hylderne.    

Dermed taler meget for, at Tommy og Dar Grods kan blive det nye bagerpar i Farsø og inden længe kan rykke ind i privatboligen over bagerbutikken.     

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: