Nu også legetøj hos Rabøl Bøger og papir

FARSØ: Rabøl Bøger og papir i Farsø har udvidet deres varesortiment med legetøj. Da genboen Stil og Sko/Legekæden i Farsø Rådhuscenter tidligere på året meldte ud, at de ville stoppe med salg af legetøj og koncentrere sig om salg af sko, så så det ud til at byen stod uden legetøjsforhandler.

Laila Andersen fra Rabøl Bøger og papir i den nye legetøjsafdeling. Hylderne er næsten fyldt op.

Rabøl Bøger og papir tog udfordringen op, da deres indkøbskæde for nylig har indgået en aftale om salg af Lego produkter. Dermed lå det lige til højrebenet, at det kunne være en god ide at udvide denne aftale til en komplet legetøjsafdeling i butikken. Butikken har i forvejen altid har haft et meget stort sortiment indenfor alle former for spil, så opgaven var lige til at gå til.

Alligevel har man lavet en del omrokeringer i butikken og opstillet nyt inventar, hvilket kunderne ikke har undgået at kunne bemærke i den seneste tid. Samtidig benyttede man lejligheden indretningsmæssigt, til at samle alle kontorartiklerne i naturlig forlængelse af hinanden sammen med kontormaskiner, printere og it-artikler.

For at gøre plads til legetøjet er udstillingen af kontormøbler flyttet i kælderetagen, hvor der nu er indrettet et showroom.

Alt i alt har det givet plads til et stort og bredt sortiment i legetøj, med mange kendte mærkevarer, som f.eks. Lego, Hama, Barbie, Lamaze m.fl..

Der mangler dog stadig nogle få omrokeringer, og at få de sidste varer hjem fra leverandørerne. Det sidste der kommer på plads, er et bredt udvalg af Lego, som lige er på trapperne og ventes på plads i løbet af en ugens tid.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: