Nu går folketingsvalget ind i sin slutspurt

VESTHIMMERLAND: I søndags blev det første af to valg afholdt, nemlig Europaparlamentsvalget. Det betød at folketingskandidaterne for en stund holdt sig i baggrunden.

Men nu er der lagt an til den sidste slutspurt frem til Folketingsvalget, som afholdes på næste onsdag.  

Der er derfor ingen tvivl om at de lokale kandidater til folketinget vil gøre sig ekstra bemærket her i de sidste syv dage frem til valget med lokalannoncer, plakater, læserbreve, valgmøder, arrangerede besøg hos virksomheder og institutioner – og selvfølgelig i det offentlige rum – på gader og stræder.    

På næste onsdag vil stemmebokse, valgurner og valgtilforordnede også være på plads igen på Vesthimmerlands 14 valgsteder for at tage imod vesthimmerlændingenes stemmer. Ved sidste folketingsvalg i 2015 var stemmeprocenten i Vesthimmerland 83,38%   


På næste onsdag er de valgtilforordnede på plads igen til at udlevere stemmesedler til vælgerne. Dette billede stammer fra EP-valget i søndags, hvor Kurt Friis Jørgensen og Peter Harbo stod for valgbord 2 i Dronning Ingrid Hallerne.      


 
Rikke Hedegård var blandt de 3.522 stemmeberettigede på valgsted Farsø i søndags, hvor hun afgav sin stemme til EP-valget. Mon ikke hun er på plads igen på næste onsdag, hvor der er folketingsvalg.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: