GATTEN: Efter 19 uger med totalrenovering, kunne Larsens Sportsbar & Bistro i dag åbne dørene til et helt nyt koncept.
Til åbningen var mange fra nær og fjern dukket op for at se de nye rammer, der både tilbyder spareribs, sport på skærmene, bowling og meget mere.
Men en, der glæder sig lidt mere end de fleste, er Restaurantchef i Larsens Sportsbar & Bistro, Trine Kjær Nielsen, som, sammen med sit team, de sidste uger, har løbet ekstra stærkt for at blive klar.
-Jeg glæder mig til, at vi kan tilbyde et sted, hvor man kan slå sig lidt mere løs, og hvor habitten ikke sidder så stramt. Larsens bliver et sted for hele familien, som har mulighed for at lave sjove aktiviteter og slappe af, se sport eller bowle. Her er ikke så mange regler, her skal vi egentlig bare hygge og have det godt, siger hun og fortsætter:
-Nu er jeg jo relativ ny her, men fordi jeg har været med til store dele af opbygningen, har jeg haft god mulighed for at møde mange af vores gæster allerede, og jeg kan roligt sige, at de har glædet sig lige så meget, som jeg har. Det var derfor også utrolig fedt at mærke den positive stemning til åbningen.
Stedets nye bowlingbaner gemmer også på det, man kalder hyperbowling. Hyperbowling er en revolutionerende måde at benytte bowlingbanens bander som en aktiv del af spillet. På den måde kan man få point på en helt ny måde.
Med åbningen af Larsens Sportsbar & Bistro går HimmerLand desuden også fra 2 restauranter til 3.