test

Nu er Galleri Kvisten kommet helt på plads

FARSØ: I denne måned er det et år siden at Galleri Kvisten åbnede i nye lokaliteter i Farsø. Nærmere bestemt på Nørregade 31, hvor Galleri Kvistens indehaver Helle Nøhr er flyttet til privat.

Det har været en større omgang, men nu er jeg ved at være i mål, efter at udhuset også har fået den store tur til blomsterværksted og andet.        

Med flytningen til Farsø har Helle Nøhr også valgt at beskæftige sig med det hun allerbedst kan lide, nemlig det kreative, som hun giver sig tid til.

Det betyder, at butikken kun har åben fire dage om ugen og blomsterbinderi kun er på bestilling.

-Ud over igen at have fundet glæden ved at male, som Galleri Kvisten oprindelig startede med for 23 år siden, så har jeg også fundet en anden glæde frem igen, nemlig at sy, fortæller Helle Nøhr og fortsætter:

Jeg er oprindelig uddannet håndarbejdslærer og har en passion for håndarbejde. Jeg har fået virkelig mange bestillinger på puder som jeg selv har designet. Det er eget design jeg vil satse på fremover. Unikke ønsker i farver og mønstre. Der skal ikke mange farvepift eller midler til for at forandre – eller måske få et nyt look i stuen. Det vil jeg gerne inspirere til med eget design og det jeg ellers har i butikken, siger Helle Nøhr.

Med hensyn til blomsterbinderi, så driver Helle Nøhr ikke en traditionel blomsterbutik. Det er buketter på bestilling og så pynter hun også gerne op til fester.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: