Non-stop julebal 2. juledag

FARSØ: Traditionen tro afholdes der stort julebal på Hotel Farsø 2. juledag, arrangeret i samarbejde med FUIK’s Venner.

Traditionen tro mødes det meste af Vesthimmerlands ungdom i Farsø 2. juledag, hvor der er julebal på Hotel Farsø. Også i år er der nonstop live musik, leveret af orkestrene Fake That og Live Deluxe, der vil tage balgæsterne med på en musikalsk rejse gennem flere årtier ude på dansegulvet.

Og der bliver noget at se frem til, lover de to arrangører, der ligesom de seneste år, igen disker op med at sætte hele 2 live-bands på programmet, der non-stop, fra kl. 22.00 til 03.00, vil levere et repertoire af danseglad musik fra 60’erne og frem til i dag, til at sætte fut i danseskoene. De to bands er Fake That og Live Deluxe.  

Begge bands er kære kendinge af juleballet, og derfor har arrangørerne også med god grund valgt at booke dem igen til 2. juledag. 

Det er tredje gang at Fake That vil sætte gang i festen med fede pop/rock melodier. Det andet band er Live Deluxe, som også var med sidste år, og som har den tidligere Farsø dreng Martin Hosbond, som i dag er bosiddende i Odense som forsanger.   

Begge bands har en stor erfaring fra den danske musikscene med mange kluboptrædener og festivaler bag sig – og begge har ry for at sætte gang i festen.

Repertoiret for begge bands vedkommende bliver pop-rock hits fra de seneste årtier krydret med nostalgiske genhør af de store klassikere som f.eks. U2, John Mayer, Robbie Williams, Bryan Adams, Maroon 5, Charles barkley, Gawin Degraw, Depeche Mode og Stevie Wonder – men også den danske popscene, såsom Thomas Helmig og Nephew vil man kunne lægge øre til.

Der bliver således tale om rock, disco, pop og andre populære musikgenrer, når ungdommen fra det meste af Vesthimmerland mødes i Farsø med de unge der er flyttet fra egnen, når de nu alligevel er hjemme til jul.    

Traditionen tro kan man også godt regne med fuldt hus, fuld drøn på, glade gensyn og 20 meter bar til at hente sig læskende drikke i, lover arrangørerne.

Så sæt blot kryds i kalenderen og kom i god tid, lørdag den 26. december til årets største bal, opfordrer FUIK’s Venner og Hotel Farsø.      

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: