test

Nedtælling til Søkoncerten

FARSØ: Nedtællingen er i gang. Dato’en er fredag den 18. juni – og dermed er der kun 12 dage til årets koncertbrag i Farsø Søanlæg.

Det går nu stærkt hos billetsalgsstederne. En fantastisk koncertbegivenhed er i vente om kun 12 dage med Kim Larsen & Kjukken og Magtens Korridorer

Billetsalget går stærkt nu
Også salget af koncertbilletter tæller hurtigt nedad. Ligesom de foregående år forventes der mellem 2.500 og 3.000 musikglade vesthimmerlændinge på den kønne koncertplads i Farsø Søanlæg.

Koncertbraget bliver som bekendt med Kim Larsen & Kjukken og Magtens Korridorer. Begge orkestre er meget aktuelle med nye CD-udgivelser og har passet Farsø Søanlæg ind i deres stramme turnéplan, der omfatter de fleste af årets store festivaler, hvoraf flere er udsolgte   

Tag før-arrangementet med
Med til Søkoncerten hører også et såkaldt før-arrangement med. Dermed vil det være tilrådeligt at krydse det meste af dagen af til koncertbegivenheden og lægge ud allerede fra sidst på eftermiddagen på Hotel Farsø til før-arrangementet og få det hele med. På hotellet vil der blive serveret en lækker fredagsbuffet til kr. 125,-. Maden fra buffeten kan indtages fra kl. 17.00 og frem til kl. 19.30, hvor der vil være afgang til koncertpladsen i Søanlægget. Spisebilletterne til før-arrangementet kan købes på Hotel Farsø. Men vær hurtigt, for der vil kun være et par hundrede koncertgæster, der kan benytte sig af dette tilbud.         

Der er således udsigt til en fantastisk koncertaften fredag den 18. juni med store sanseoplevelser for ører og gane krydret med en god musikalsk stemning på koncertpladsen i Søanlægget. Bag koncerten i Farsø Søanlæg står FUIK’s Venner.

For en god ordens skyld meddeler FUIK’s Venner, at koncerten naturligvis ikke falder sammen med en af Danmarks VM kampe i fodbold. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: