Nedlæg ikke de små samfund

Norma Hinrup Andersen

Norma Hinrup Andersen

Af: Norma Hinrup Andersen, Gedsted

I Vesthimmerlands Kommune er man i øjeblikket i gang med en sparerunde, hvor besparelserne virkelig kommer til at koste de små samfund i kommunen.

Jeg er en af mange frivillige på Plejecenter Søndervang i Gedsted og i første omgang er mit store fokus at plejecentret bevares. Derfor er der sendt et brev til medlemmer af sundhedsudvalget (se læserbrev – Åbent brev til sundhedsudvalget – red)

Det er mit håb, at politikerne virkelig vil tage argumenterne i brevet med i overvejelserne af økonomiske, men mest af menneskelige hensyn.

Der er gang i mange ting i kommunen f.eks. svømmehal i Aars og en havneudvidelse i Løgstør og det er fint, både for et godt liv for kommunens borgere og for turismen.

Men i Ranum og Ullits har de gang i noget meget vigtigt, som vi alle bør støtte op om. Vesthimmerland Kommune ER en landkommune, de små samfund er kommunens DNA. Med alle de ”grønne” tanker der er i samfundet i øjeblikket, bør vores dejlige natur kunne udnyttes.

I fællesskab må vi kunne arbejde for, at befolkningstilvæksten kan ske overalt i kommunen, men det kræver, at de små samfund ikke nedlægges nu.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: