Navnet blev Cafe 14

FARSØ: Nu har Farsøs nye cafe og beværtning i Farsø på Søndergade 14 fået sit navn – og ja navnet blev såmænd Cafe 14.

Nu er Lone Christensen klar til at få navnet på Farsøs nye cafe´og beværtning på plads på husfacaden. Navnet er Cafe 14, som adressen indikerer.

Indehaver Lone Christensen fortæller at stedets gæster er kommet med mange spændende og kreative bud, som de skal have tak for, men det mest mundrette navn, efter Lone Christensens mening, var dog Cafe 14.

Så nu har vi en Cafe 14 og et Galleri 14 i byen, nævner Lone Christensen i spøg. Tallet kan jo gå hen og blive kendetegnende for byen.

Cafe 14 havde åbningsreception forrige weekend, hvor også navnekonkurrencen blev iværksat. I fredags, hvor der var koncert i byen, fik Cafe 14 for alvor sin præmiere, hvor der var stuvende fyldt med gæster til langt ud på natten.

– Det glæder os rigtig meget, at så mange mennesker allerede har stiftet bekendtskab med Cafe 14 og vi håber de snart kommer igen, fortæller Lone Christensen.

I denne uge holder Cafe 14, ganske vist lukket. Som nævnt i sidste uges avis, havde cafeen et ”lille” uheld, dagen inden åbningsreceptionen, hvor loftet ganske enkelt faldt ned. Det bliver repareret i denne uge og vi er nødsaget til at holde lukket, indtil det er ordnet, slutter Lone Christensen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: