test

Nautilus har vind i sejlene

HVALPSUND: Sejlklubben Nautilus i Hvalpsund har virkeligt vind i sejlene i mere end en forstand, idet klubben har fået en flot tilgang af medlemmer i alle afdelinger, og det gode vejr har givet ekstra liv på havnen.

Her ses de mere øvede sejlere i Nautilus. Forrest ses Kasper fra Svingelbjerg i optimistjolle og længst væk ses Vincent fra Ertebølle i europajolle.

Nautilus er blevet en af Limfjordens større klubber med flere slags sejlsport under samme sejl. Dette er en stor fordel og styrke, når der skal fortages større beslutninger vedrørende havnen eller søges donationer eller fondsmidler.

Junior afdelingen er i en flyvende udvikling. På 2 år er den lille afdeling vokset fra 3 faste medlemmer til 10 medlemmer. Afdelingen har dermed fået et luksus-problem der består i, at der mangles større joller til de ældste medlemmer.

De mere øvede juniorsejlere fik en blid sæsonstart i sidste uge, hvor fjorden viste sig fra sin rolige side.

Derimod blæste det ganske meget i søndags, hvor alle de unge sejlere skulle starte op. Dermed blev det til ganske få sejladser uden for havnehullet.

Det betød dog intet for sejlerne, da trænerne Steen Tangaa, Hvalpsund og Anita Wirenfeldt, Svingelbjerg hurtigt arrangerede en lille kapsejlads inde i havnen til stor morskab for de unge sejlere, som er på 8 år og opefter og som har et fantastisk godt sammenhold.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: