Nautilus fandt klubmestre

HVALPSUND: Det er godt at vejrprofeterne ikke altid får ret, for så havde junior sejlerne i Sejlklubben Nautilus, i søndags, været nødsaget til at aflyse deres klubmesterskab

I stedet fik de i stedet en dejlig dag på vandet. Bevares, solen skinnede ikke fra en skyfri himmel, men der var tilpas lunt og tilpas med vind til at alle sejlerne kunne få en god dag.

På banen, der var lagt ud for lystbådehavnen, blev der udkæmpet mange intense kampe sejlerne imellem, og der blev spillet på alle regler for at komme først over målstregen – og dermed er det godt at kunne vigereglerne og tage en 360’er hvis man selv har lavet en fejl.

Ind imellem kunne sejlerne godt føle sig som den lille David mod den store Goliat, men det var kun når de store træsejlskibe kom tæt forbi på deres vej hjem fra Skive.

Efter sejladser både formiddag og eftermiddag kom sejlklubben sidst på dagen frem til vindere i både Optimistjollerne og Europajollerne. Oliver Jensen (Aars) blev klubmester i Optimistjolle og Julie Jydholm (Hvalpsund) blev klubmester i Europajolle.

Dermed er sæsonen ved at være slut for sejlerne og jollerne bliver pakket ned for vinteren. Så er der bare tilbage at vente på, at foråret kommer, så vi igen kan nyde at sejle på fjorden.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: