Musikfestivalen i Trend slutter sæsonen af med manér

TREND: I aften har Trend Camping og musikfestivalen for sjette og sidste gang i år iørefaldende irsk musik på programmet

I aften slutter Shamrockers, som er ibegrebet af irsk folkemusik, Trend Festivalen af for i år.

Også denne gang har campingfatter Bruno Hjort gjort det helt store scoop, da han har hentet det irske band Shamrockers – som betegnes som den ægte vare i irske musikkredse, direkte fra Quays Bar i Dublin til musikpladseni Trend.

Shamrockers, der også gæstede Trend sidste år, optræder som kvartet og består af branchens måske nok bedste musikere og sammenholdt med deres professionelle optræden og smittende udstråling, så er det ikke alene underholdende – det er irsk musik af særlig kvalitet.

Shamrockers turnerer overalt i Irland, Storbritanien, Europa og USA, og det er kun i kraft af venskabet med folk fra den danske folkemusik scene – der allerede har optrådt i Trend, at det overhovedet er muligt at få ”The soul of irish music” til Trend på lørdag. På den måde kan man tale om en eksklusiv optræden.

Da Boys of Bluehill optrådte ved festivalen for tre uger siden var der fuldt hus med 400 gæster. Så mon ikke antallet af siddepladser skal udvides denne gang, når Shamrockers lægger vejen forbi med de ægte irske toner.

Som det er tradition ved Trend festivalen starter musikaftenen med spisning, som der er tilmelding til. Ellers er der fri entré til arrangementet, der naturligvis også har irsk, skotsk og engelsk øl i hanerne.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: